Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ősszel lesz 15 éves a lányom. Két és fél éve hirtelen megnőtt a súlya. Vastag combjai, térdei lettek, bár már örödikes kora óta fejlett volt, de nem volt túlsúlyos, csak a mellbősége volt szemmel láthatóan fejlett. Két és fél évvel ezelőtt hirtelen el kezdett az alsótestére felszedni, bár a hasa lapos maradt. Erőteljes szőrnövekedése van a lábain, combján. Igaz, dús, fenékig érő, erősszálú a haja is. Sokat bántották, tavaly elvittem kivizsgálásra is. Minden laborlelete rendben volt, a vérnyomása viszont a napi 24 órás mérésnél időszakonként, de indok nélkül magas, ingadozó volt. Semmi teendőt nem mondtak. Keveset eszik, ráadásul válogatós is. Én nem ilyen alkat vagyok, nem volt ilyen priblémám, ezért a nyirokgondokra kezdtem gyanakodni, mikor ezekről a termékekről olvastam...Jelenleg 168 cm és 80 kg. Szeretnénk a combjait, térdét szépre formálni, mert ezzel vannak problémái. A sport felviszi a vérnyomását, ezért kérnénk a tanácsát: ebben a korban, ilyen előzményekkel használhatja-e, és milyen formában valamelyik terméket? Köszönjük! Hajnalka

2020-06-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hajnalka!

Azt nem írtad, hogy endokrinológusnál jártatok-e. Érdemes megnézetni a pajzsmirigyet és terheléses cukorméréssel kizárni az inzulinrezisztenciát. Illetve kizárni az élelmiszerallergiákat. Az orvosnak sokat segít az is, ha étkezési naplót vezettek.

Testsúlycsökkentés nincs az alábbi alapok nélkül: 

1. a napi szénhidrát felvételt 200-220 gramm között kell tartani
2. meg kell növelni a rostfogyasztást és a napi folyadékbevitelt
3. a mozgás nem kerülhető meg, érdemes lenne az orvossal egyeztetni, hogy milyen jellegű mozgásforma az, amit   javasol, hiszen a testmozgás ellenszere a magas vérnyomásnak is (pl.: futógépen 1 órás gyaloglás, hetente háromszor)

Ezt követően igen, a GambeSlim® jó választás, mert nyiroktisztító összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, ami hozzájárul a combok szálkásításához, formálásához. Külsőleg is egészüljünk ki a kúra! A Chillishape® gél egy olyan sikertermékünk, ami csökkenti a helyi zsírpárnák mennyiségét, és feszesíti a kötőszövetet. Eredményessége pedig tovább fokozható, ha fürdés közben masszázskesztyűt  majd a gél felkenése után speciális, lélegző kozmetikai fóliát is használunk.

Szeretettel: Somogyi Rita 

Somogyi Rita