Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.örömmel irom meg neked eddigi tapasztalataimat.kiválo minöségü vaskapszulátok van.2,4 es vasam volt junius 26.án csináltak vérképet a töled kapott tanács után jul 2.án keztem szedni a Chella forr kapszulát 55 db szedtem be most 23.án csináltak vérképet megint 5.1 lett boldog voltam hogy igy fel ment kivállo terméketek van a gyomrom sem faj szupi. :) most megint kérdezek tőled láttam az oldalon a C vitamin a lányoknak ajánlod igy az összre? mert kezdődik a suli és nem ártana valami vitamin. meg van nektek ez a Cella mg 6 ezt szeretném én mert a betegségem../eltört a vállam 7 honapig voltam itthon./ után most megyek dolgozni és nem ártana valami de ezt is szédt szedhetem? mert a vasasal nincs gondom bele teszem vizbe ahogy tanácsoltad és szupi. ugy hogy én csak jót irhatok a termékeitek kivállo a visszérre a vasra tuti szuper. :) előre is köszönöm a választ.czibula lászlóné Ica

2019-08-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ica!

Köszönöm a visszajelzésed, nagyon örülök a jó eredménynek, ez valóban remek hír!

A C-vitamin alapvitamin, elengedhetetlen kiegészítő, ha immunrendszerünk erősítéséről van szó. Ha kisebb leányzókról van szó, akkor a C-vitamin rágótablettát ajánlom, hiszen ez a tabletta olyan, mint egy napi jutalombonbon. Kellemes az íze, így még a legkisebbek is örömmel fogyasztják.

12 éves kor felett pedig ennek a három alapvitaminnak , a nagy dózisú kombinációját javaslom.

A Chela-Mag B6® kapszulát  ugyanúgy szét tudod szedni, mint a vaskapszulát, és feloldhatod a tartalmát egy pohár folyadékban, ez a hasznosulását nem fogja befolyásolni.

Válltörés után a minél gyorsabb regenerációhoz további két kiegészítőt ajánlok Neked:
1. Kollagén  a testünk elsődleges fehérjéje, amely nem csak a porcok, ízületeket, de a csontok egészségért is felel.

2. Új-zélandi Szerves Zöldkagylóban   lévő glükozaminoglikánok pedig segítenek a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében. És természetesen nem szabad elfelejtkezned a bőséges folyadékfogyasztásról, és a rendszeres gyógytornáról sem.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita