Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Olyan problémám van, hogy mind a két mellbimbóm rettentően viszket és száraz hámlik, néha apro piros kiütések látszódnak rajta, megyek vele bőrgyőgyászhoz, de csak egy hétre kaptam időt, addig gondoltam, próbálnék valamit magam keresni az orvoslására. Most olvastam Fito-tree kapszuláról, mi a véleményed róla, esetleg segítene, javítana-e a problémán. Sszívesen venném, ha tudnál valami mást ajánlani helyette, ha az nem lenne jó, mert gondoltam, ha valami bőr probléma, azt először belülről kéne orvosolni. Nagyon köszönöm megtisztelő, válaszod előre is. Üdvözlettel: Judit Ui: Egy vesével élek, és léphiánnyal

2017-11-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Először is így van, fel kell keresned bőrgyógyászod. Addig amíg pontos diagnózist nem állítanak fel, én belsőleg nem ajánlanék semmit. Főleg ha ilyen közel van a vizsgálat időpontja. Mert amint pontos diagnózist állítanak fel és az alapján lehetséges, hogy természetes úton segítsünk, akkor azt célzottan tudjuk megtenni.

Nem feltétlenül kell viszont rosszra gondolni. Nagyon sok esetben olyan banális okai vannak egy hámló viszkető emlőnek, mint a túlzott szolárium használat pl. vagy egy új melltartó, ami csak egy picit durvább. Lehet akár egy új mosópor vagy öblítő is. Egyszerűen lehet hidegérzékenység is. Szóval sok minden közrejátszhat.

Addig is enyhítésképpen a viszketésre és szárazságra használhatsz Argán olajat és Mandula olajat.

Írod, hogy a lépedet és az egyik vesédet eltávolították. Bizony mindkettőnek van méregtelenítő és tisztító funkciója is. Amikor ezeket eltávolítják természetes, hogy nagy részét a munkájuknak a májunk veszi át. Ezért is lehet nélkülük élni. Viszont ilyenkor ugye a máj jóval több munkát kap. Ehhez is vizsgálat kell, de azt is el tudom képzelni, hogy a májadat kellene egy kicsit tehermentesíteni a sok méreganyagtól. Lehet, hogy ezek felhalmozódása nálad pont a bőrödön jelentkezik.

Természetesen várom a visszajelzést a vizsgálat eredményéről.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita