Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Olyan kérdésem lenne,hogy melyik terméket ajánlod a következő problémára. Emésztésre. Hashajtón kívül semmi nem segít. Mindenféle ételt,italt mindent kipróbáltam. De ha nem eszek hasjajtót akkor napokig semmi. Lenne esetleg valami hatásos szer? Sportolok. Oda figyelek hogy mit eszek-iszok. De semmi sajnos A másik pedig hatékony zsírégető érdekelne még! Köszönöm! Csilla

2019-08-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Fontos lenne tisztázni, hogy mi rejlik a székrekedés hátterében, hiszen azt írtad, hogy odafigyelsz a táplálkozásra (finomított szénhidrátok mellőzése, rostban gazdag ételek fogyasztása), és rendszeresen mozogsz is. Ha a bőséges folyadékbevitelre is ügyelsz, és még mindig székrekedéssel küzdesz, ott megbújhat a háttérben gyógyszer mellékhatás, ionzavar, májpanasz, epegond, ami hashajtó eredményeként is kialakulhat. De a jelenség mögött állhat bélbetegség vagy cukorbetegség is. Kérlek, mindenképpen konzultálj egy szakorvossal.

Amit pedig addig is tehetsz:

- Bármennyire is nehéz, de hagyd el a hashajtót. A hashajtók ugyanis a bélflórádat teljes mértékben tönkreteszik.

-  Növeld tovább a rostfogyasztásod. Indítsd a reggeled Cotifibra bélradírral.

- Állítsd helyre bélflórád egyensúlyát a Ferzym® bélflóra ampulla  segítségével.

Ha pedig hatékony zsírégetőt keresel, ajánlom figyelmedbe a Chilliburner® természetes zsírégető tablettát, ami erőteljes anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő tulajdonságú is. Ráadásul fogyasztása természetes, mellékhatások és kockázatok nélküli. Ha pedig edzés után veszed be a tablettát, akkor még a zsírégető hatásit is elnyújthatod.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita