Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Olyan kérdésem lenne, hogy a lányomnak nagyon pattanásos a bőre. Milyen szappant, vagy krémet tudnék venni neki??? Köszönöm: Kajtárné Fenyő Tímea

2017-02-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tímea!

Gyors külsőleges segédeszközeim a pattanások elmulasztására:

  1. Nagyon fontos, hogy reggel és este is alaposan megtisztítsuk a bőrt, és ehhez csak lúgmentes szappant használjatok! Az én ajánlatom egy feketekömény olajos lúgmentes szappan, amit kérlek reggel és este használjon a lányod. Nincs szükség tonikra, arctejre, és semmi másra! Kattints a terméknévre és olvass tovább!
  2. Krémezéshez itt van az aCknes® gél. Ez egy speciálisan aknékra kifejlesztett gél, hatékonyságát klinikai tesztek is alátámasztják. Ezt lányod az arctisztítást követően vigye fel a bőrére. Bárhol is jelenjenek meg a pattanások, segíteni fog az eltüntetésükben. Kattints a terméknévre és olvass tovább!
  3. Van még egy kiegészítő segítségem, és ez nem más, mint az aCknes® tapasz, ami egy észrevehetetlen, nagy hatékonyságú, nappal is használható pattanást szárító tapasz. Magam is kipróbáltam már és nagyon jó, legyen az mitesszer, pattanás, vagy grízes fehér csomó, minden esetben számíthattok majd rá.

Mindezek mellett muszáj megjegyeznem, hogy a pattanások oka belül keresendő. Tinédzser korban ez természetes, de abból kinőve hormonális egyensúlyzavar, idegrendszeri problémák és emésztési zavarok is okozhatnak ilyet. Ezeknek utána kell járni.

Egy biztos, hogy a külső kezelés meg kell történjen, a felülfertőzések miatt, és az étkezési szokások reformálása, illetve a folyadékbevitel megemelése is jelentősen javít a helyzeten.

Üdvözlettel; Rudolf Rita