Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Olyan kérdésem lenne esetleg magas húgysav értékre mit tudnál ajánlani? Van e erre valami megoldás? Üdvözlettel S. Monika

2018-11-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves S. Mónika!

A magas húgysavszint azonnali életmódváltást követel meg tőlünk.

Kövess bázikus táplálkozást, amely nélkülözi az állati fehérjéket és az egyszerű szénhidrátokat (fehér lisztet, fehér cukrot). Emeld meg a rostfogyasztást! Ismerkedj meg a kölesselquinoávalbarnarizzsel, egyél több zöldséget, használj Omega3 zsírsavakban gazdag hidegen sajtolt olajokat  . Emeld meg a napi folyadék beviteled 20 kilogrammonként 1 literrel, valamint kezdj el rendszeresen mozogni.

Az életmódváltás mellé, 2 tápanyagot is ajánlok, ami hozzájárul a húgysavszint csökkentéséhez. Az egyik egy ősi módszer, modern, feljavított köntösben, és ez nem más, mint az  Almaecet kapszula. Ez egy ecetsavakra koncentrált formula, aminek hatása már 3-4 hetes fogyasztás után is megtapasztalható.

A másik tápanyag a Diurerbe® Forte tabletta ami olyan vízhajtó - salaktalanító gyógynövények kivonatát tartalmazza, melynek hatóanyagai segítik a húgysav kiválasztását, és kiürülését a szervezetből.

Még célzottabban tudunk fellépni a magas húgysavszinttel szemben akkor, ha pontosan ismerjük a kiváltó okot. Kiváltó okok lehetnek egyes anyagcsere betegségek, vészes vérszegénység, vesebetegségek, és a cukorbetegség is.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita