Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Olvastam ezen az oldalon több termékről is. Érdeklődni szeretnék, hogy a Gambe Slim karcsú lábakért ez a termék akciósan 2+1 5460Ft-ba kerülne így összesen ha akciósan vásárolja valaki? Ez a koncentrátum ez akkor nem 1,5 l-es palackba kell feloldani ezt a koncentrátumot hanem csak egy kis pohárban kevés folyadékkal? Milyen gyorsan érezhető ennek a terméknek a hatása hogy látványos legyen? Nem ismerem ezt a terméket de jót írnak róla. Kérem kicsit erről bővebben írjon nekem. Előre is köszönöm. Üdv: Szilvia.

2015-03-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia! A Gambe Slim® főzetet fogyókúrás szempontból kimondottan azok részére ajánljuk, akik körte típusok, és vaskosak a lábaik. Ennek hátterében ugyanis nyirokpangás áll, ami a későbbiekben visszeres, hajszáleres és makacs narancsbőr problémával is társulhat.

Ezt a főzetet nem kell nagy hígításban elkészíteni, azonban a folyadékbevitelt itt is 3 literre kell emelni! – mint ahogy minden tisztító és méregtelenítő kúránál.

Egy palack ára 5460 Ft, de 2-t veszünk, akkor a 3.-at INGYEN adjuk, azaz 10.920 Ft-ért 3 palackkal csomagolunk, ami 3640Ft-ra csökkenti a darabárat.

Nagyon nehéz arra a kérdésre válaszolnom, hogy milyen gyorsan jelentkezik a termék hatása, hiszen azt az egyén életmódbeli változtatásai nagyon is meghatározzák. További befolyásoló tényező, hogy milyen régóta áll fenn a probléma és párosul-e egyéb tünettel, esetleg betegséggel. Ezért szoktam mindig felhívni a figyelmet arra, hogy bizony csodaszerek nincsenek. Nincs olyan pirula, amit ha beveszek, segít megoldani a gondjaimat, úgy, hogy én, mint egyén semmin nem változtatok.

Én nem csodaszereket kínálok, hanem életmódváltoztatás melletti kiegészítőket, melyek felgyorsítják és tartósabbá is teszik az eredményeket. Egyszerű, vagy összetett tápanyag koncentrátumokat, melyek vitathatatlanul segítségünkre vannak, ha változtatni szeretnénk. Általánosságban azonban elmondható, hogy a Gambe Slim® esetében a minimum kúraidő 60 nap, és a változás a kúra felénél látható.

Szép napot; Rudolf  Rita