Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Olvasgatom most a blogot és a candidánál írod,hogy a Fitotreet kapszulaként és cseppként érdemes lehet együtt használni makacs fertőzés esetén. Nekem elég makacs. A kúrám elején együtt használtam a cseppet és a kapszulát,mindkettőt belsőleg,reggel és este étkezés közben. Akkor azon kívül,hogy nagyon hamar javult a helyzet(kb 2 hét), még azt vettem észre,hogy éjjelente fel kellet kelnem kimenni pisilni, illetve nagyon sokat voltam egyébként is ekkor napközben,amíg a 2 fitotree együtt ment, továbbá vizelésénél kicsit furi, olyan szúrós vagy csípős -féle érzés volt, nem tudom pontosan meghatározni,hogy milyen. Amióta áttértem arra, hogy csak a kapszulát szedem, ezek pikk pakk szinte azonnal elmúltak, nem kelek fel éjjel hogy kimenjek, stb. Lehet,hogy a szervezetemnek sok volt a dupla fitotree adag? Viszont a gondom az,hogy amióta csak kapszulát szedem, a cseppet nem iszom, visszatérni látszik a candida :( Elkezdtem szedni vagyis inni a egyébként a Ferzymet, Puridrent, meg a Cotifibrát, ahogy javasoltad, ezeket 1 hete iszom. Mit javasolsz,hogyan kapkodjam a fitotreet? maradjon csak kapszula, vagy térjek vissza a cseppre is? Köszönöm, Üdv: Szabina

2019-04-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabina!

Amint azt írtam korábban is, Candidánál az alap mindig a diéta és a stresszt egyensúlyozó életmódváltás, vagyis legalább 3 hónapig zéró toleranciát adunk a fehér cukornak, fehér lisztnek és tej alapú termékeknek. Vagyis diéta nélkül sajnos nem remélhetünk tartós sikereket.

Ha a Fitotree csepp és kapszula együttes alkalmazása számodra nem volt megfelelő, én a Fitotree kapszulát inkább az igazi nagyágyúnak számító mikrozinált olajfa kivonattal egészíteném ki.  Fő hatóanyaga, az Oleuropein, amit erőteljes vírus, egysejtű paraziták (protozoák) és Candida ellenes tulajdonság jellemez. Az Oleuropein támogatja a keringési rendszer egészséges működését is, értágító és magas vérnyomást csökkentő tulajdonsággal is bír. Az olajfa kivonatot vedd be reggel, délben és este, a Fitotree kapszulát pedig fogyaszd tízóraid és uzsonnád közben.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita