Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nézegettem az expressz diéta termékeket. Pont kerestem valami hasonlót, bár nem pont diétásat. Utazunk külföldre 2 hétre és szeretnék vinni vészhelyzet esetére valami könnyen elkészíthető ételt, zacskós levest, főételt. Persze nem ezeket a mű dolgokat amiket a bevásárlóközpontokba lehet kapni. Egyrészt nem is ízlenek és tele vannak mindenféle adalék meg rossz dolgokkal. De ez az expressz diéta elég kevés ízben kapható és nem is igazán főétel. Tudna esetleg ajánlani valami olyat amit vihetnék a nyaralásra? Jó lenne olyan amit csak elkeverek vízzel vagy megmelegítek és kész is és persze a bőröndben sem romlik el a hosszú út alatt, ezért gondoltam zacskós dolgokra de olyanra ami azért egészségesebb is és nincs tele mű dolgokkal. Köszönettel:Nik

2019-05-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nik!

Nekem a leírásod alapján nagyon is úgy látszik, hogy az Expressz Diéta ételei azok, amiket keresel. Ezek az ételek magas minőségű, természetes fehérjét tartalmaznak, tápanyagokban gazdagok és biztosítják számodra az összes esszenciálist vitamint, ásványt és nyomelemet. És persze az is mellettük szól, hogy az adagok bőségesek, biztosan nem fogsz éhezni, ha egy-egy étkezést kiváltasz velük. Az elkészítésük egyszerű, és kis helyen is elférnek.

A 4-féle leves, két smoothie és két zabkása közül pedig egészen biztos vagyok benne, hogy te is megtalálod a kedvencedet. Próbáld ki bátran!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita