Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! New Cap gyakori hajmosásra való samponjával kapcsoltaban szeretnék érdeklődni. Nekem eléggé hamar zsírosodik a hajam és erre szeretnék hatékonyabb megoldást találni,ami kitolhatja a hajmosások számát,mert 2 naponta moshatom. New Cap gyakori hajmosásra való sampon alkalmazható-e gyorsan zsírosodó hajra? Nem zsírosítaná-e jobban? Nem okozna-e hajzsírosodást mandulaolaj és avokádoolaj tartalma miatt. Ebből a termékből van a zsíros hajra való sampon,viszont nem tudom,hogy gyakori mosásra megfelelő-e,nem okozna-e fejbőr kiszáradást ha 2 napont “muszáj” hajat mosnom? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. Bernadette

2018-03-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bernadette!

Megfordítom a problémát. Ugyanis leginkább azért zsírosodhat a hajad mert 2 naponta mosod. Ha sikerülne szépen lassan kitolni a heti hajmosások számát, akkor a zsírosodás is csökkenne. Ehhez tökéletes választás olyan kíméletes kozmetikumok felé nyitni mint a NewCap samponok. Ugyanis a hajhagymák az „erős” vegyszeres tisztításra egyre gyorsabb faggyútermeléssel válaszolhatnak.

Ha jelen pillanatban ilyen intenzíven zsírosodik a hajad elsőként a NewCap Zsíros hajra való sampont javaslom, neked. És szépen lassan próbáld meg kitolni a mosások számát! Lehet, hogy az első időben macerás lesz, de a hajad és a fejbőröd meg fogja hálálni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita