Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nemrég vásároltam személyesen nálatok Acai berry koncentrátumot. Honlapotokon felkeltette érdeklődésemet a Gambe Slim terméketek is, kérdésem, hogy a kettő terméket lehet egyszerre szedni? Köszönöm válaszod. Üdv. Magdi

2017-12-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdi!

Igen elkezdheted párhuzamosan a két kúrát, hiszen a folyadékok összetevői tökéletesen kiegészítik, erősítik egymást. Az Acai bogyó  összetevői energizálnak, és segítenek kontrol alatt tartani a testsúlyt. A Gambe Slim® főzet  pedig nyiroktisztító, keringést javító összetevői visszeres panaszokra, és körte típusú elhízásnál, különösen a combok, lábak formálására alkalmas kiegészítő.

Mindkét koncentrátumot minimum 60, maximum 120 napos kúrában ajánlott fogyasztani. Csak külön-külön, elválasztva idd meg őket. A Gambe Slim® főzetből naponta 2x12,5ml (fél kupak) az adagolás az étkezések előtt, ami történhet önmagában fogyasztva, vagy kevés folyadékban feloldva. Az Acai koncentrátumból napi 20 ml lesz a beviteli adag a reggelit vagy az ebédet követően, ugyancsak tisztán vagy feloldva vízben, esetleg más kedvelt itallal keverve.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita