Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nem tudom tényleg ennyire károsodott a bélflóra nálam ez volt a harmadik ferzym plusz most akarom rendelni a negyedik dobozzal.Hát változás talán egy kicsit van.Valamikor fáj a hasam valamikor nem.Nyelvem az sokat javult.Már voltam gyomor tükrözésen is negatív.Ilyen sok idő kell míg helyreállítása a bélflóra nak?De valahogy érzem hogy candida fertőzésem van! Csak itt vidéken ezek a dolgok nem akárják ismerni.Én csak a neten olvasott tünetek után gondolom.Köszönöm . István

2019-09-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves István!

Igen, a bélflóra restaurálása hosszadalmas folyamat. Ahogy azt már beszéltük korábban is 120 napig nyugodtan folytathatod a Ferzym® kúrát, majd ezután jön a szünet.

Korábbi üzeneteimben javasoltam már gyulladáscsökkentő zsírsavak, valamint  természetes gomba – és mikrobaölő kivonat fogyasztását. Ha ezt eddig még nem tetted meg, kérlek, kezdd meg a kúrát.

És nem remélhetünk változást akkor, ha az étrendünkön nem változtatunk. Ehhez is tettem már ajánlást: sikerült esetleg elkezdeni a gabonadiétát?

Továbbá, azt fontos tudnod, hogy az interneten fellelhető információk nem alkalmasak arra, hogy önmagunkat diagnosztizáljuk. Azonban, ha úgy véled, kezelőorvosodtól nem kaptál meg minden szükséges információt, akkor ne félj konzultálni más szakemberrel is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita