Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nem tudok dönteni a Puridren és a Lipo+ között. Alapvetően gyakran fáj a hasam és lassan már minden puffasztó hatással van rá. A Cotifibrát próbáltam tavaly, nem sokat használt sajnos. Túlsúlyos nem vagyok, nem fogyni szeretnék, viszont nem baj, ha a bőröm feszesítésében, tónusjavításban is segítene a termék. A Gambe slim mellé melyiket ajánlanád elsősorban? Köszönöm! R

2018-05-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita!

Ha ilyen régóta küzdesz puffadásos tünetekkel, akkor annak ki kell vizsgálni a kiváltó okát. A háttérben gyakran élelmiszer allergia áll, így érdemes étkezési naplót is vezetned, míg el nem jutsz az orvosig. A leggyakoribb allergének a glutén, a laktóz és a tojás. Kezdhetsz azzal is, hogy ezekeket az összetevőket elhagyod az étrendből és azonnal meglátod, hogy csökkennek-e a tünetek.

Ugyanakkor a kivizsgálás azért sem halogatható, mert a panaszokat különböző bélbetegségek is előidézhetik, mint autoimmun eredetű bélgyulladás, a rost- és folyadékhiányos étrend okozta székelési probléma, csökkent máj-és epeműködés, vagy éppen stressz eredetű szélsőséges emésztési zavar.

Egy biztos, hogy a bélflórát építő Lipo+ főzet alkalmazása, a főbb allergéneket kerülő diéta, a bőséges folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás mind segítenek, hogy jobban érezd magad! Így a kötőszövet feszesítő Gambe Slim® főzet  mellé a legcélzottabb kiegészítő a Lipo+ főzet lesz.

Az sem probléma, ha a 3 kiegészítőt együtt fogyasztod, hiszen a Puridren® főzet összetevői szabályozzák a testfolyadékok sav-bázis egyensúlyát, és fokozzák a szervezet salaktalanító munkáját, melyek egyaránt hozzájárulnak az egészséges emésztéshez és a kötőszövet feszesítéséhez.

Szeretettel:

Somogyi Rita