Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita. Nekem hónapok óta hugyholyag gyulladásom van és gombás is mert nagyon sok antibiotikumot szedtem. Szeretnék olyan természetes megoldást ami jó gombara és bakteriumra egyaránt. Sajnos a grapefruitos fokhagymás dolgokat amiben ilyen csípős erős dolgok vannak nem Birj a gyomrom mert refluxom is van. És nagyon ég tőle a gyomrom már próbáltam olyan termékeket és nem bírtam szedni. Tudnál segíteni nekem? Köszönöm szépen

2020-10-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Barbara!

Mutatok 4 tápanyagot, amely segítségedre lehet:

1. 6000 mg tőzegáfonya őrleményt tartalmazó kivonat

Ennek a kivonatnak a fogyasztása közben egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben. A hippursav gátolja a fertőző baktériumok szaporodását a húgyúti rendszerben, így a húgyúti fertőzéseket és felfázásokat csillapítja, ami hatékony segítség húgyhólyag és húgycsőgyulladások kezelésében is. Évi két kúrával pedig gondoskodhatunk a húgyúti rendszer egészségéről.

 

2. Fitotree, természetes mikrobaölő kivonat

Habár ez a kivonat tartalmaz grapefruit olajkivonatot is (teafa, rozmaring, kakukkfű mellett), de a mikrokapszulázási eljárásnak köszönhetően kíméletes a gyomorhoz. Grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olajkivonatai a kórokozók citoplazmájának membránját pusztítják, ezzel szabnak gátat a betegséget okozó baktériumoknak. A standardizált kivonat minden tablettájába ugyanannyi hatóanyagot zártak, amelyek egymással szinergiában működnek, vagyis felerősítik egymás jótékony hatását.

 

3. Napi 2000 mg C-vitamin

A C-vitamin már önmagában is erősíti az immunrendszert, ezáltal ellenállóbbá teszi a kórokozokkal szemben, és tovább fokozza a Tőzegáfonya és a Fitotree kivonatok biohasznosulását, így még jobb eredményt érhetünk el.

 

4. Ferzym, bélflóra építő szinbiotikum

Ugyanis immunrendszer egészségről nem beszélhetünk bélflóra egészség nélkül. Különösen akkor, ha vissza-visszatérő felfázással van dolgunk, vagy túl vagyunk az antibiotikumos kúrán, fontos, hogy bélflóránk egészségét is megtámogassuk. Ehhez pedig tökéletes választás a 7 milliárd élő pro-és prebiotikumot tartalmazó bélflóra ampulla.

A kiemelésre kattintva pedig refluxszal kapcsolatban találsz egy összefoglaló írást.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita