Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon tetszik az oldal, hasznosak a kérdésekre adott válaszok. Segíts, kérlek, melyik terméket válasszam, ha kb. 15 kg. súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni! 47 éves vagyok, gyakran puffadok, a lábam (főleg a bal) dagad, a nyirokrendszerem működése siralmas. Gondoltam a természetes vízhajtásra, a króm, és a zöldkávé kapszulára,de a májvédőről írtak is nagyon elgondolkoztattak. Nem szeretnék vagyonokat költeni rá, az egyikkel kezdeném. Segítenél?

2019-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

10 kiló súlyfeleslegnél és olyan tüneteknél, mint a nyirokpangás, mindig visszatérünk a természetgyógyászat alapjaihoz, azaz a szervezet saját salaktalanító, tisztító munkájának fokozásához. Ehhez azonban Te is kellesz!

1 lépés: felül kell vizsgálni a napi szénhidrátbeviteled! Törekedj a CH-kat napi 200-220 grammra visszahúzni. Ez segít a máj munkáját is tehermentesíteni, és egyik záloga a nyirokrendszer restaurálásának is. A vércukorszint szabályzó króm jó kiegészítő ehhez a lépéshez. 

2. Jelentősen meg kell növelni a rostfogyasztásodat! A rostok hihetetlenül sokféleképpen támogatják az egészséget és az alakformálást, pl.: segítik az ösztrogén anyagcserét is, ami főbűnös szokott lenni, ha vízvisszatartásról, nyirokpanaszokról van szó

3.Lényegesen többet kell innod!  Ideális lenne, ha 20 kilogrammonként 1 liter vizet vagy gyógyteát fogyasztanál. Ehhez nagyszerű társ a Natur Tanya® 60 napos anyagcsere serkentő programja, ami 2 palackból álló ivókúrával támogatja a testsúlycsökkentést.

4. El kell kezdeni mozogni! Nincs mese a testmozgás a mai napig a legjobb anyagcsere serkentő módszer. A nyirokkeringés helyreállításához is nélkülözhetetlen. Kezdetben az ütemes séta is megteszi, aztán elindulhatsz dombnak felfelé is, csak menj, menj. Az aktivitásod eredményességét fokozza a zöldkávébab kivonat, és különösen a benne rejlő klorogénsav.

5. Fordíts külön figyelmet legnagyobb kiválasztó szerved, a májad tisztítómunkájának fokozására. Egészítsd ki étrended Hepaplus articsóka kivonattal is, hogy még jobb eredményeket érj el.

6. Külsőleg vesd be a Chilli gélt! Ennek a terméknek töretlen a sikere, mert nagyon gyorsan láthatóvá válik az eredménye. Igaz, hogy a külső megoldás, csak akkor sikeres, ha azt belülről is megtámogatod a fenti lépésekkel.   

Ezzel a 6 lépéssel, és 120 napos kúraidővel, egy teljesen új Juditot faraghatsz nyárra! Sok sikert a kúrádhoz:

Somogyi Rita