Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot:) Én még előtte állok de az egyik barátnőm már a 2. hónapban de még nem szed semmilyet vitamint (vagyis vett egy kismama vitamint sajnos a márkát nem tudom de utánanéztek a neten és szörnyű dolgokat írtak róla, hogy károsítja a magzatot stb, ezért inkább kidobta, akkor jutott eszembe hogy megkérdezem Önt mert itt jó termékek vannak) Neki már néha vannak rosszullétek vett is folsav tablettát a gyógyszertárban de nincs vele megelégedve, gondolom azért sem használ még mert nem kezdte el szedni már előbb. De az Önöké biztos jobb ezért gondoltam hogy inkább ezt a fajtát kezdje el szedni. Akkor ő a kismama vitamin mellett szedje még plusszba a folsavat és még azokat is amiket javasolt? Illetve én még azt szeretném kérdezni, hogy sajnos én már idősebb vagyok (40 éves) még nincs gyermekem és ilyen korban már vannak komplikációk stb. erre is lenne ötlete, hogy minden rendben legyen esetleg még más tápanyagokat, étrendkiegészítőket is szedjek? Néztem a royal jelly-t is bár azt a teherbeesés megkönnyítésére írta (mondjuk én még nem tudom, hogy könnyen teherbe esnék-e remélem azzal nem lesz gond) Még egy kérdés, hogy a javasolt kapszulákból naponta hányszor hányat szedjünk? Köszönettel:

2018-01-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Igen a Mama vitamint kiegészítheti a barátnőd a Natur Tanya Szerves Folsavval. Neked pedig csakis ugyanazokat a felkészülési tanácsokat tudom adni a babatervezés időszakára, amit az előző válaszomban is leírtam.

Méhpempőt nyugodtan szedhetsz bármikor, feltéve hogy nem vagy érzékeny a méhészeti termékekre. Hiszen a méhpempő ún. adaptogén hatású természetes anyag. Harmonizálja a belső elválasztású mirigyeket, és az immunrendszer működését. Lelassítja a túlműködő, miközben felgyorsítja az alul működő szerveinket. Folyamatosan fogyasztható, hiszen az optimálisan működő szervek működését nem módosítja. Hatékonyan küzd meg a fizikai és szellemi stresszhelyzetekkel.

Az adagolásokat pedig minden egyes felsorolt terméknél láthatod, ha a kiemelésekre kattintasz és a termékleírás aljára görgetsz. Az ott javasolt adagolásokat tartsátok be.

Jó babázást kívánok, még egyszer!

Szeretettel:
Somogyi Rita