Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm a múltkori választ a chillishape ,gambe slim, diurerbe forte és beta-solar termékekkel kapcsolatban! Most viszont az oldalon láttam,hogy a Gambe Slim ,Puridren és a Lipo+has páros a legjobb nyiroktisztító kúra! MIndenképp bele szeretnék egy ilyen kúrába kezdeni,mellette a Diurerbe forte italkoncentrátummal.Viszont akkor a 2 db 1,5 literes üveg mellett a Diurerbe Fortét pedig egy fél literes üvegbe kell felhigítva meginni a nap folyamán, így hogy osszam be,hogy ezt a 3 főzetet mikor melyiket igyam? Valamint sajnos a munkám miatt nem tudok napi 5 alkalommal enni,sokszor egyszer sem, így is lehet eredményes a kúra ha mellette edzem,odafigyelek a helyes táplálkozásra és sokat iszom? Emiatt nem tudom tartani,hogy evés előtt/után legyen meg az 5 alkalom. Mennyire számít ez ? Érdekelne még,hogy a Diurerbe Fortéből is 3 üveg a 60 napos kúra? Mennyire számít az,ha egy nyaralás vagy egyéb program alkalmával pár nap kimarad a kúrából,mert nincs alkalmam/lehetőségem annyi flakont magammal cipelni ? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm ! Üdvözlettel: Nóra

2020-07-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

Szerintem először csináld végig a Puridren®, Lipo+ és Gambe Slim® kúrát, tökéletes alap lesz egy későbbi Diurerbe® Forte ivókúrának .

Ugyanakkor a tápanyagokban gazdag, minőségi és rendszeres táplálkozás nem kerülhető meg. Erre kérlek figyelj oda. A szervezet okos! Ha egész nap nem eszel, akkor ha végre táplálékhoz jut elkezdi raktározni azt, és nem engedi. Lelassul az anyagcsere és kezdődik az ördögi kör. Nagy valószínűséggel az edzés és a megfelelő folyadékfogyasztás mellett, ha a táplálkozásra is oda tudtál volna figyelni ezelőtt, akkor most nem is beszélgetnénk.

Kezdj el elsőnek legalább reggelizni. Ehhez mutatok egy tuti tippet, már nagyon sok vásárlómnak segített. Van belőle málnás vaníliás,  ésalmás fahéjas is. >>> 

A 3 koncentrátumot nem tudod étkezéshez kötni, akkor egész egyszerűen fogyaszd őket több részletre osztva, egész nap.

A Diurerbe® Forte italkoncentrátumokból 3 palack 75 napra elegendő, és igen ez egy minimumkúrának megfelelő adag.

Nyaralással kapcsolatban pedig azt javaslom, hogy inkább kezd a kúrát nyaralás után, minthogy megszakításokkal csináld. Gyógynövényes készítményekről van szó, lényeges elem a folyamatosság.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita