Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon meggyőző amit olvastam itt a Ligetszépe kapszuláról. Nagyon szívesen kipróbálnám, hajhullás és hormonális problémákra. Pillanatnyilag a GAL+ Babaváró vitamin csomagot szedem, mely kétféle kapszulàt, egy komplementer italport és napi 25-30 csepp kollin só cseppet ajánl szedni naponta. Azt szeretném kérdezni hogy szedhető-e emellé még a Ligetszépe kapszula? Fenti vitamin csomag tartalmaz minden ajánlott napi vitamint és nagyon praktikus mert nem kell külön több vitamint szedni naponta, így ragaszkodnék hozzá. Mivel rengeteg pozitív visszajelzést olvastam itt a Ligetszépe okairól nagyon szeretném kipróbálni, hátha segít nagy álmunk eléréséhez ????

2019-08-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edina!

Semmi akadálya annak, hogy jelenlegi vitaminkúrádat kiegészítsd Ligetszépe olaj kapszulával, hiszen esszenciális zsírsavai nagyszerűen passzolnak a csomaghoz. Sőt, mellette  figyelmedbe ajánlom a Méhpempő ivótasakot is.

A méhpempő nem csak kiváló roborálószer, de adaptogén tulajdonságának köszönhetően kiegyensúlyozza a szervezet működését. Emellett pedig pro-hormonokat tartalmaz, amelyek segítségével a szervezet elő tudja állítani azokat a hormonokat, amelyre szüksége van.

Babatervezés alatt tökéletes társ!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita