Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon köszönöm gyors és segítőkész válaszod, igazán hálás vagyok, hogy vagy!:) Igen változtatok az életmódon is. A rozáceán mikorra látszik változás? illetve még egy kérdésem lenne, ajánlod fogyás szempontjából a SLIMINAZER TAPASZT? Köszönettel: Csiki Mária

2019-01-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mária!

A rosacea kezelés sikerét illetően nagyon fontos, hogy száműzzük a szintetikus kozmetikumokat a fürdőszobából, megreformáljuk táplálkozási szokásainkat, illetve csökkentsük a stresszt életünkben, ahogy ezt már írtam is Neked. Ezek a változtatások és a célzott tápanyagok együtt hozzák meg a sikereket, melyeket egy 120 napos kúra felétől, már fokozatosan zsebelhetsz be, de a teljes változáshoz akár 1 év kitartó munkára is szükség lehet. – annál is inkább, mivel neked számos egyéb tüneted és panaszod is van, melyek szintén hatással vannak bőröd egészségére.

Testsúlycsökkentésedhez most nincs szükség egyéb kiegészítőre, különösen egy olyan tapaszra nem, ami nem is rendelkezik magyarországi engedélyekkel. Válts életmódot, alkalmazd az ajánlott célzott kiegészítőket, és mindezen reformok sikere gyorsan meglátszik majd testsúlyodon is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita