Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Nagyon köszönöm az eddigi válaszaidat, nagyon hasznosak voltak. Szeretném kikérni a véleményedet egy dologban. Kb 2 évvel ezelőtt fogamzásgátló tablettát írt fel az orvosom a kérésemre. Alacsony hormontartalmú a tabletta, de ennek ellenére is felcsúszott egy év alatt 5 kg. Tavaly januárban ennek ellensúlyozására elkezdtem sportolni, heti 3szor edzek reggelente saját testsúlyos, funkcionális edzéseken az óta is. Ezen kívül diétázom (vagyis nagyon figyelek, hogy miből mennyit eszem és mikor, valamint a kalóriákat egy applikáció esítségével számolom is), és napi 2-3 liter vizet is iszom. Mivel egy év alatt csupán 2 kg-ot sikerült leadjak, így a múlt hónapban nekiálltam Ligetszépe kapszulát és Greente spray-t is használni a diéta támogatására és a tabletta miatt jelentkező falási rohamok elleni segítségnek - de ezekkel együtt is lassúnak mondható az anyagcserém, és nem megy ez a fogyás dolog, bár a hirtelen rámtörő csillapíthatatlan és frusztráló éhséget sikerül egy kicsit csillapítani a Greente segítségével. Mit tudnál tanácsolni, mivel próbálkozhatnék még esetleg? Előre is nagyon köszönöm a segítségedet, További szép napot neked. Üdvözlettel: E

2018-02-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves E.!

Anyagcseréd serkentéséhez vissza kell térni az alapokhoz: méregtelenítéssel, lúgosítással és béltisztítással. Ehhez két, célzott gyógynövényes koncentrátum párhuzamos alkalmazását javaslom.

Az egyik Puridren®  névre hallgat, lúgosít és méregtelenít, míg a másik koncentrátum a Lipo+ főzet  nevet viseli, melynek összetevői megtisztítják a beleket, és visszaállítják bélflórád egyensúlyát (a belek tisztításához speciális hatóanyagok szükségesek).

Ennek köszönhetően visszaszerezzük a szervek, majd a szervrendszerek és belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozott működését, ami persze nem csak a súlyfelesleg leadásában, de egészséged fenntartásában vagy éppen annak visszaszerzésében is óriási segítség. Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat majdnem minden esetben, alapos „nagytakarítással” serkenti a test öngyógyító folyamatait. Vagyis ez a két - természetgyógyászati alaptörvényt megtestesítő - speciális oldat nem csak, hogy leszámol a „mindent elraktározok a gazdámnak” típusú pangó anyagcserével, de általánosan is javítja egészséged. 

Használd őket párhuzamosan minimum 60 napig!

Ide kattintva olvashatsz a párhuzamos alkalmazásról részletesen.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita