Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita nagyon köszönöm akkor kipróbálom a rooibos teát. Ennek nincs ellenjavallata ugye? Vagyis bárki ihatja? Sok jó hatását olvastam. Önöknél melyik márka kapható csak simán Rooibos teából? Sajnos a honlapon nem találtam csak azokat amikbe más is van. Közben még ajánlották a kombucha teát is, lehet a kettőt együtt? Mondjuk a kombucharól azt olvastam hogy először óvatosan kell elkezdeni inni hogy hozzászokjon a szervezet ez igaz? Ezt is fogyaszthatja bárki? Pl glutén laktóz vagy epeproblémákkal küzdők is? Vagy akinek gyomorgondjai vannak? Bélflóra építésre is olvastam hogy jó lehet. Kicsit a gombától megijedtem nekem az élesztő nem szokott jó lenni fáj tőle a hasam de gondolom ez más hatású vagy nem tudom. remélem tud segíteni hogy ezt is ihatom-e vagy sem:) Köszönettel:évi

2021-11-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Évi!

Valóban, ez a két tea nincs feltöltve a webshopunkra. A filteres tea Sonnentor, míg a szálas Possibilis. A Rooibos tea fogyasztásának nincs ellenjavallata.

Mellette akár kombucha teát is fogyaszthatsz (alapvetően nem tartalmaz laktózt vagy glutént, de súlyos gluténérzékenység esetén kifejezetten gluténmentes változatot keress, ez azt jelenti, hogy előállítás közben sem találkozott gluténnel). A fogyasztási javaslat mindig fel van tüntve az üvegen. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita