Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon köszönöm a válaszát. Örülök, hogy van megoldás. Nekem van itthon pár abból amiket felsorolt. Önöknél vettem, van tőzegáfonya kapszulám, Olivo, teafaolaj, intim mosakodó. Fitotree az nincs, de gondolom akkor ezek elegek lesznek majd, vagy inkább vegyem meg a fitotree-t és szedjem csak azt a wellness alatt? Ha elég a többi is akkor szedjem az olivot meg a tőzegáfonyát és a teafaolajat melyiket hogy mikor? Még egy kérdésem lenne hogy a calciumot miből lehet még pótolni? Én már 1 éve nem eszem tejtermékeket, mert észrevettem hogy valamiért nem jó a gyomromnak és inkább elhagytam de a calciumot lehet hogy akkor nem pótoltam:( Most elkezdtem mákot enni (tésztán) de gondolom az nem elég. Köszönettel:Niki

2017-05-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

A Szerves Tőzegáfonya tablettát  (napi 3x1)és az Olajfa levél kapszulát  (napi 3x1) kezd el bátran már jó előre kúraszerűen alkalmazni, megelőzés céljából is. Minimum 60 napos kúraidővel, nyugodtan szedheted egyszerre is őket!

Az Ausztrál Teafa olajból  nyugodtan csepegtess pár cseppet (7-8 csepp)akár az Intim mosakodóba   is és használd minden fürdőzés utáni tusoláskor . Érdemes a Teafa olajat belsőleg is alkalmazni, ajánlatos naponta 2-3 cseppet 1 teáskanál mézre csepegtetve beszedni.

Kalcium pótlásra csakis szerves kalciumot ajánlok neked. Ez a Chela CalciumD3 kapszula. Ajánlott adagolása naponta 1-3 kapszula étkezés után.

A kiemelésekre kattintva tudsz tovább olvasni a termékekről.
Üdvözlettel; 
Rudolf Rita