A kosarad még üres.
Kérdezz-felelünk
Kedves Rita! Nagyon köszönöm a válaszát. Már kizártam a cukrot, tejtermékeket, fehér dolgokat. A kókuszvirágcukrot sem ehetem gondolom. Bár én teába sose tettem, igazából csak kakaóporba használtam mikor mandulatejből csináltam tejberizst. Esetleg valamit arra tudna ajánlani, hogy pl. a zabkását mivel lehet picit más ízűvé tenni mert magába elég íztelen. Régebben gyümölcsöt raktam bele de most azt sem lehet meg egy kis fahéjat de simán fahéjjal se valami ízes. Akkor veszek kókuszolajat, kacsazsírt akkor nem eszem. A növényi tejeket lehet esetleg? Csak picit azzal is bajban vagyok mert az összetevői pl. az alpro márkának se valami jók. Mindenféle zselésítő meg xantán gumi stb. Csinálni sajnos nincs időm pedig legszivesebben mindent magam csinálnék. Sütőm sajnos nincs így még nehezebb. Akkor a csírákat is ehetem ezekszerint. Gluténmentes zabpelyhet melyik márkában találhatok? Köszönettel:R
Somogyi Rita válasza:
Akkor nem gabonadiéta lesz. Oké.
Nagyszerű márka a Bauck hof, ha gluténmentes zabpehelyről van szó. Zabkásához kókusztejet adj, de ne a kész tejet, hanem a kókusztej port válaszd. Ízesítéshez tökéletes a chia mag, és a goji gyümölcse, pluszban egy negyed almát fel lehet kockázni. Kókuszvirág cukor nem, helyette ott az Eritrit. Növényi tejekkel mértékletesen és óvatosan, a címkéket mindig meg kell nézni, én a kókusztejporra szavazok továbbra is. Csírák minden mennyiségben mehetnek, lúgosító, csíraölő hatásuk, és egyedülálló tápanyagtartalmuk okán is. Rudolf Rita