Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon köszönöm a sok segítséget:) Írok majd ha nem baj időközben, hogy hogy állok:) Még arra válaszolna, hogy a mama vitaminba is van folsav és külön szedném a folsav kapszulát az nem sok együtt vagy szedhetem így egyben? Ja és pontosan hogy szedjem ezeket? Gondolom mindegyik közt kell pár óra szünet vagy valamelyiket egyszerre is szedhetem? Ezekről van szó: Mama vitamin, folsav tabletta, Gold a+ E vit, omega 3 halolaj kapszula, C vitamin, cink stb Köszönettel:Krisz

2019-07-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Mivel már 41 éves vagy, és feszültebb, idegesebb természet, azt javaslom, hogy a kismama vitamin  mellett, fogyassz pluszban folsav tablettát is, hiszen a folsav segít ellazulni a nyüzsgő hétköznapokból, pont ezért ezt a tápanyagot az öröm vitaminjának  is hívják.

Ráadásul nálad ez a feszültség emésztőrendszeri panaszokkal is párosul, mint puffadás, és epepanasszal is diagnosztizáltak már, ezért a tápanyagok összeállításánál az emésztőrendszer egészségét támogató alapanyagokat is figyelembe vettem, hogy az esetleges gyulladások megszüntetésével, és az immunrendszer kiegyensúlyozásával tovább növeljük és egyben zavartalanná is tegyük a babatervezés időszakát.

Figyelmedet felhívtam arra is, hogy az életmódváltás megkerülhetetlen. A stressz ellensúlyozásához meg kell találd a hozzád leginkább illő technikát, táplálkozásodban a minőségi alapanyagok kapjanak helyet, bőséges vízfogyasztással, és rendszeres testmozgással is segítsd általános egészséged mielőbbi visszaszerzését.

Ezen változtatásokhoz célzott tápanyagokat is fogyaszthatsz, melyekre úgy támaszkodhatsz, mint mankókra lábtörés után, hogy elérd céljaidat.

Az ajánlott tápanyagok:

Szeretettel:
Somogyi Rita