Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon köszönöm a sok segítséget. A kenderolajat mikor lehet majd kapni Önöknél? Nemrég voltunk a boltba de csak 1 olaj volt és az is olyan ami hamarosan lejár. Vagy lehet esetleg másik boltban beszerezni? Az algát amit ajánlott elkezdem majd szedni ez ugye nem lesz olyan hatással mint a zöldkagyló? Picit félek mert az is tengeri nehogy potyára vegyem meg :( És hogy szedjem ezt a sokmindent nem terhelem túl a szervezetemet? Ennyi mindent lebontani biztos nem egyszerű:( Köszönettel:Krisz

2019-09-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Egyeztettem az oktogoni mintaboltunkkal. Kollégáim arról tájékoztattak, hogy előreláthatólag 2-3 héten belül már új szavatossági idővel rendelkező kendermagolajat  lehet majd kapni. Érdemes telefonon egyeztetnünk, mielőtt újra ellátogatsz hozzánk a boltba.

A Spirulina alga tabletta nem rendelkezik a halakra, kagylókra jellemző jellegzetes szaggal, sem ízzel, valójában olyat sem ismerik, aki az algára lenne allergiás. Sőt, rendszeres fogyasztása segíthet is az allergiás reakciók visszaszorításában, éppen ezért nem gondolom, hogy problémát okozna majd a fogyasztása.

Ezek a tápanyagok nem terhelik meg a szervezetedet, ha a fogyasztási javaslatnak megfelelően, a kúraidőket betartva adagolod őket. Gondolj úgy a testedre, mint egy autóra, ami benzinnel üzemel. A tested üzemanyaga a tápanyagok. Minél változatosabb és minél jobb minőségű tápanyagot töltesz bele, annál jobban üzemel. Ilyen tápanyag a víz és az oxigén is, ezért ne felejts el bőségesen inni és rendszeresebben mozogni sem.

Sok sikert a kúrádhoz!

Somogyi Rita