Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagyon elvagyok keseredve,hónapok óta kiújuló aftával küzdök(el sem múlik az egyik jön a másik)Már nagyon sok recept nélküli szert kipróbáltam ,de egy sem segített igazán,nem is beszélve a fájdalomról!Tudnál-e ajánlani valamit? Köszönettel:Judit

2017-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Mindig meg kell keresnünk a kiváltó okot, ami afta esetében lehet ételallergia (leggyakoribb a citrusfélékre való allergia), alulműködő immunrendszer (stressz is gyengíti), vagy éppen egy fog (vagy protézis), ami nyálkahártya sérülést okoz…. Ennek kiderítése természetesen szakorvos feladata.

Amiben addig is segíteni tudok, az egy olyan kiegészítő, ami antibakteriális, vírus ellenes, gomba –és parazitaölő hatóanyagokat egyesít, és számos vásárlói visszajelzés erősíti meg afta ellenes hatását.

A termék, ami Fitotree névre hallgat, ráadásul új technológiával, az úgynevezett mikrokapszulázással készült és standardizált hatóanyag tartalmú, vagyis a hatásért felelős hatóanyagokat nagy mennyiségben tartalmazza és azok biztos eljutnak a célállomásig, ahol kifejthetik hatásukat.  

Tisztelettel: Rudolf Rita