Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagy reményekkel szeretném kipróbálni két terméküket és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. A Gambe Slim és a Puridren-rol lenne szó. Az első kérdésem az lenne h a termekek gluténmentessek-? Mert cöliakias vagyok... A második, h lehet-e a két terméket egyszerre fogyasztani?! Az utolsó pedig, ez a 2+1 akciót, hogy kell ertelmezi?! Vedzek kettőt mindegyikből es akkor mindkettő kedvezményes aron kapom vagy csak a másodikat es 1 +ba ajándék?! Válaszát és segítséget előre is köszönöm!! Kitti

2016-05-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kitti!
Nagyon sajnálom, de nincs glutén-mentességet igazoló certifikációnk, a Gambe Slim® és a Puridren® névre hallgató főzetekről, így nem állíthatom azt, hogy azok, még annak ellenére sem, hogy kollagén fehérjét és gyógynövényeket tartalmaznak.

Azt viszont megerősíthetem, hogy a két koncentrátum fogyasztható együtt, sőt nagyon gyakran kombinálják is őket!

Ami pedig a 2+1 Akciókat illeti; elsősorban azért vezették be a gyártó cégek, hogy felhívják a figyelmet a kúraszerű alkalmazásra. A minimum kúraidő 60 nap, és a 2+1 Akció lehetővé teszi, hogy a kúracsomaghoz olcsóbban jussunk hozzá. 2 terméket fizetünk ebben az esetben, és mi a 3.-at, vagyis plusz 1 palackkal ingyen helyezünk a csomagba. Ez a Puridren® koncentrátum esetében azt jelenti, hogy 10,000 Ft-ért 3 palackot küldünk.

Remélem segítettem; Rudolf Rita