Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Nagy harcban vagyok a narancsbőrömmel. már két nyár ota egyszer sem mentem miatta strandra, de még szoknyából is csak hosszút mertem felvenni. Sajnos nagyon látszik a narancsbőröm szinte mindenhol. Elhatároztam, hogy jövö nyáron már nem így lesz és a télen a nadrágos pulcsis szezonban megszabadulok tőle!! :) de amit eddig próbáltam nem működött.. :( Nyirokmasszázst, vákuumos kezelés, krémek stb egyáltalán nem hozott semmilyen változást. Azt már tudom, hogy nem a „felszíni” hanem a lényegi változásra kellene koncentrálni. Azt is tudom hogy a kulcs a méregtelenítés és a szervezetemre kellene hatni azért hogy visszafordulhassanak a rossz folyamatok, de nem tudom mivel érhetem ezt el? Mert a csalántea és a többi társa hasznos volt, de a cellulitiszem fütyült rájuk. Ja, és sportolok is már, bár ez egyelőre a bőrömön látszik meg a legkevésbé. Köszönöm, ha van ötlet, üdv: Kármen.

2015-12-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kármen!

A krémek és a külső ráhatások, kezelések helyett elsőként valóban belülről kell rendet tenned a szervezetedben. Jövő nyárig, tavaszig bőven van időd, hogy sikert érj el – a narancsbőr megszüntetéséhez kell a türelem. Ami gyors eredményt ígér, arra kezdj el gyanakodni, ráadásul csupán krémek segítségével nem szabadulhat meg senki a cellulittől, mozogni, diétázni kell. Megfelelő krémekkel felpezsdíthető, rugalmasabbá tehető a bőr (erre a cellulit elleni Chilli gél tökéletes választás), de az igazi változás láthatatlanul, belülről érhető el.

A méregtelenítés jó út volt, csak az eszköz nem volt megfelelő, amit hozzá választottál. Ez a módszer már sokaknak bevált: kezdésnek végezz el egy méregtelenítő, lúgosító kúrát a természetgyógyászat alapjaként emlegetett Puridren® Koncentárummal. A minimumkúra 60, a maximum 120 nap belőle – esetedben nyugodtan válaszd a hosszabbat. Ez egy olyan, 12-féle gyógynövényből összeállított főzet, amely minden belsőelválasztású szervre hatva szabadít meg a bénító, öregítő savaktól, salakanyagoktól és mérgektől. Neked pedig épp ez kell, hiszen ez az, ami hat a „külső kivetítőinkre”, s ez a legfőbb oka a narancsbőr kialakulásának.

A már említett Chili gélt eközben is használhatod, és van még egy nagyon jó tippem, mégpedig az Aqua Balance Rassodan® Őssejtes Szérum. Hallottál már az őssejtekről? Ez a szérum a segítségükkel gyorsan és határozottan fiatalítja meg a kötőszövetedet, és egyre feszesebb, narancsbőr mentes, karcsú vonalakat hagy maga után. Mi is kipróbáltuk, tényleg jó!

A kötőszövetek és a nyirokerek támogatása elengedhetetlen a cellulitisz elleni küzdelemben. Erre nálunk ezek a szerves tápanyagok és gyógynövényes készítmények váltak be a legjobban:

Szerves C-vitamin - A sokoldalú C-vitamin egyik kevésbé ismert arca: jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, illetve csökkenti a vénákban a vérrögök kialakulását. A bőséges napi szerves C-vitamin bevitelről gondoskodva, a kötőszöveteid rugalmasak lesznek, a bőröd üdévé, selymessé, az erek fala, kapillárisai pedig erőssé válnak. Hogyan lehetséges ez? Mindez a C-vitamin kollagén és elasztin képző tulajdonságának köszönhető.

Szerves Szőlőmag tabletta - A szőlőmag OPC-nevű antioxidánsa erősíti a kapilláris ereket, fokozza a mikrokeringést, és megedzi a kötőszöveted. Nem mellesleg szépségvitaminként sem utolsó, hiszen megerősíti a kötőszövetben a kollagén mátrixot.

Gambe Slim - A narancsbőr, a lábak vizesedése és zsírosodása mindig nyirokpangásra vezethetők vissza. A Gambe Slim® nyiroktisztító összetevői a nyirokáramlást a többszörösére növelik, így ér el, hogy a lábak egyre szálkásabbá, ödéma- és narancsbőr mentessé váljanak.

Facelift kollagén mátrix - A kötőszöveti gyengeség lehetőséget ad a striák, a narancsbőr – és a visszerek megjelenésének, de tipikus kötőszöveti gyengeség például a horkolás is, amikor a lágy szájpad veszít rugalmasságából. Nem csak a látvány miatt fontos a narancsbőr felszámolása, hanem a kötőszövetek és a tágabb értelemben vett egészségünk miatt is, hiszen minden szervünket ez öleli körül. Üdvözlettel; Rudolf Rita.