Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Most tervezek elkezdeni egy Expressz Diéta kúrát, rendszeresen végzek erősítő es kardio edzést , kb 2 kg felesleg van rajtam , amit szeretnék még leadni , illetve van egy kis narancsbőröm is. A kardioedzesek mellé vettem ChiliShape gélt, meglepődtem , hogy mar pár alkalom utan észrevehető volt a javulás. Az edzések mellett próbálok figyelni a tiszta étkezésre , de neha be csúszik 1-2csalo nap es utána mindjart ugy veszem észre , hogy hiztam vmennyit. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a diétám utan érdemes lenne Puridren es Lipo+ kúrát tartanom a tartósabb eredmény érdekében ? Előre is köszönöm a választ !

2016-06-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita! Én a csalónapokra szavazok! :-) 
Számomra nagyon fontos az arany középút, nem élhetünk aszketikus életformát életünk végéig. Ha rendszeresen edzünk és heti 6 napot tudatosan diétázunk, akkor az az egy csalónap, teljesen rendben van. Örülök, hogy bevált a Chillishape® gél, és azt is megígérhetem, hogy az Expresszdiétával meglesz az a mínusz 2 kiló is!

Jó ötletnek tartom a Puridren® és Lipo+ főzeteket iszogatni a fenntartó kúra alatt, hiszen a vásárlói visszajelzések szerint valóban nem az jelenti a problémát a vendégeinknek, hogy lefogyjanak, hanem az, hogy a leadott kilókat lent is tartsák.

Sok sikert az új alakodhoz; Rudolf Rita