Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Most szombaton hagyom abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Kérdésem az lenne, hogy mit ajánlana az immunrendszer és a hormonrendszer természetes szintjének mihamarabbi visszaállítására. Köszönettel: Szabina

2020-08-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabina!

Nem szabad arról elfelejtkeznünk, hogy alapvetően mind az immunrendszer, mind a hormonrendszer egyensúlyához elengedhetetlen a tudatos, kiegyensúlyozott életmód, ami magában foglalja a minőségi táplálkozást, a bőséges folyadékfogyasztást, a rendszeres testmozgást és a stressz ellensúlyozását is.

A célzott kiegészítők csak mindezek után következnek:

A kiemelésre kattintva az öt leggyakrabban keresett immunerősítő kivonatunkról olvashatsz. Továbbá ismerkedj meg a bio nyírfanedvvel is. Összetevői növelik a vitalitást és energiaszinteket, illetve segítenek elengedni salakanyagokat, melyek mérgezőek és terhelők a szervezet számára. A bio nyírfanedv immuntámogató tápanyagai beindítják a test öngyógyító folyamatait is.

A hormonális egyensúly visszaszerzésekor két tápanyagra támaszkodhatunk:

A Ligetszépe olajban  lévő esszenciális zsírsavak (linolénsav, gamma-linolénsav) természetes hormonrendezőként működnek, ugyanakkor a kötőszövet, a haj és a körmök egészségéhez is hozzájárulnak.

A méhpempő, ami a méhkirálynő egyedüli tápláléka, pro-hormonokat, előhormonokat tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ezekből a szervezet elő tudja állítani a számára szükséges hormonokat, legyen az ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron vagy éppen inzulin.

A kúraidő hosszát mindig az egyén egyensúlyvesztése határozza meg, ami minimum 60 – maximum 120 nap, melyet egy hónap szünet után meg is lehet ismételni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita