Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Most szeretném elkezdeni az Express Diet-át. Szeretném végigcsinálni a 21 napot. Az lenne a kérdésem, hogy a 21 napot egyben kell végigcsinálnom? A másik kérdésem az lenne, hogy a kúrával egyidejűleg ihatom e a Puridren és a Lipo + italokat? A neten rákerestem a Puridrenre és azt olvastam róla, hogy veszélyes és Mo.-on be van tiltva, mégis árulják. Ez igaz? Előre is köszönöm válaszát. Éva

2017-03-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Örülök, hogy az Expressz Diéta csomag mellett döntöttél, én magam is most fejeztem be egy 20 napos kúrát. Ez a termék valóban maximum 20 napig fogyasztható úgy, hogy teljes egészében helyettesíti az étkezéseket. Mellette sajnos más étrend-kiegészítőt nem fogyaszthatunk, és ennek ahhoz a speciális anyagcsere állapothoz van köze, amit ketózisnak hívnak.

Így arra kérlek, hogy a Lipo+ és Puridren® főzeteket csak a 20 napos kúra után kezd el inni. A Puridren® az egyik legsikeresebb, legtöbbet keresett termékünk 2008 óta. Természetesen a termék hivatalosan forgalomba helyezett, és notifikációs számát (3963/2008), az OETI honlapján is zöld pipával láthatod, ellenőrizheted.  

Sok sikert a kúrádhoz!
Rudolf Rita