Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Most rendeltem két db terméket a Ligetszépe olaj kapszulát és a Bio Silica nevű terméket, a kérdésem a következő e kettőt szedhetem-e ill. szedjem-e együtt haj ill. körömprobléma esetén? Láttam még a Sörélesztő tablettát is vagy ezt kellett volna valamelyik másikkal megrendelnem? Nagyon köszönöm a válaszodat! Juli.

2017-03-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Juli!

Minden további nélkül, sőt akár mind a 3 kiegészítő tápanyagot fogyaszthatod együtt! Általánosságban azt tudom Neked írni, hogy a legtöbben ezt, az általad is választott kombinációt válasszák, kiegyensúlyozott vegyes étrendjük kiegészítésére. Én magam a sörélesztővel külön kúrákat szoktam végezni, évente kétszer is. Nagyon sok kiváltó oka lehet a haj- és körömproblémáknak, legtöbben stressz vagy rendszertelen, esetleg egyoldalú táplálkozásuk okozta tápanyaghiány miatt, belső gyulladások következtében, mások hormonális egyensúlyvesztés okán küzdenek rövidebb vagy hosszabb távon emiatt.  

Egy biztos, hogy egy gamma-linolénsav alapú tápanyaggal – ami még tudatos táplálkozás mellett is egy nehezen hozzáférhető esszenciális zsírsav - illetve egy magas szilícium tartalmú kiegészítővel nagyban hozzájárulunk a külső kivetőnk egészségéhez és szépségéhez.

Kérlek, kúraszerűen alkalmazd a kiegészítőket, miközben odafigyelsz táplálkozásodra is, és gondoskodsz mentális egészségedről, illetve lelki egyensúlyodról is, a siker érdekében. Mert ezek bizony mind-mind, egymástól elválaszthatatlan egységek, az egészség és szépség érdekében.

Rudolf Rita