Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendben van, nagyon szépen köszönöm, mindenképpen meg fogadom a tanácsot! Babavárás előtt melyik párosítást javasolnád a tisztítókúrából? Puridren+Diurerbe vagy Puridren+Lipo+lapos has, esetleg a Gambe slim? Mindenképpen érdemes először a tisztító kúrát és utána a ligetszépe, női egyensúly komplex,omega 3 kúrát?Mert az első kérdésemnél válaszként írtad,hogy párhuzamosan is csinálhatom a kettőt, viszont így,hogy nem először a tisztítást csinálom hanem rögtön együtt a kettőt,attól még minden hatóanyag ugyanúgy felszívódhat? Amiatt kérdezem,mert március elejére tervezzük a babavállalást és ha sikerül akkor kismama vitamint is szeretnék szedni,és így nem szeretnék egyszerre annyi mindent alkalmaznj. Vagy szedhető a ligetszépe, női egyensúly, omega 3 kismamakênt is? Terhesvitaninnal is? Ebből babavállalás előtt hány napos kúrát javasolnál? Valamint jelenleg folsav tablettát is szedek,az mennyire számít,ha elkezdem a többi kapszulát szedni? Ne haragudj a sok kérdés miatt! Nagyon szépen köszönöm az eddigi rengeteg segítséget és türelmet is! További szép estét! Üdv:Nóra

2022-01-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

A moderálási szabályzatunk értelmében az oldalon nem megengedett a promótálás, ezért került moderálásra a hajvitamin neve, ahogyan most is. :-)

Ahogyan írtam Neked, a lejobb eredményt valóban akkor érhetjük el, ha előbb megcsinálunk egy tisztítókúrát, ugyanis a tisztítókúra után megnövekszik a tápanyagok felszívódása. Azonban, ez nem jelenti azt, hogy ha egyszerre csinálod a kúrákat, akkor az hatástalan lenne.

A Puridren® – Lipo+ kombinációt mindenképpen javaslom, ha e mellé befér még egy koncentrátum az a Gambe Slim®  legyen, így ugyanis a teljes nyirokrendszer tisztulását megtámogatjuk.

Teherbeesés előtt már legalább három hónappal érdemes a folyamatot támogató tápanyagokat fogyasztani.

Habár a Ligetszépe és a Női egyensúly komplex  is fogyasztható terhesség alatt, terhesvitamin mellett ezeknek a további fogyasztását akkor látom fontosnak, ha azt egészségi állapotod indokolja - erről nőgyógyászod fog tájékoztatni. Az Omega zsírsavak fogyasztása javasolt terhesség és szoptatás alatt is. 

Érdemes megnézni, hogy a terhesvitamin mennyi folsavat/folátot tartalmaz, ha szükséges (erről ugyancsak nőgyógyászoddal tudsz majd egyeztetni, ha eljött az ideje), ezt még kiegészítheted külön folsav kúrával.

Jó egészséget kívánok! 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita