Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Most kaptam meg a ligetszépe olaj kapszulát. Köszönöm. Mozgásszervi problémám is van. Deréktáji porckorongsérv, amitől fáj a jobb lábam combtőben. Mit tudna ajánlani rá? Amit most naponta szedek: ligetszépe olaj, MagneB6 (500 mg), Juta-Vit omega 3+E vitamin (1200 mg). Néztem még a szerves-corall-kalcium ....... tablettát is. Várom válaszát! Ili

2018-03-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ili!

Az egyik legfontosabb, hogy nagyon oda kell figyelned a bőséges folyadékbevitelre, hiszen a porckorongjaink zselés anyagok, melyeknek egészségéről bizony az évek előrehaladtával egyre fokozottabban kell gondoskodnunk.
A Kollagén Facelift® koncentrátum együttes alkalmazása a Szerves Hialuronsavval és Szerves C-vitaminnal  sokat javíthat ennek a zselés szerkezetnek az állapotán. Természetesen nem fog egyik napról a másikra helyreállni így legalább a 120 napos kúrában érdemes gondolkoznod.

Természetesen ezek mind beilleszthetőek az általad jelzett egyéb étrend- kiegészítők mellé.

Fontos, és én is csak hangsúlyozni tudom, amit gondolom már ezerszer hallottál. Mindenképpen járj szakember vezette gyógytornára, kezdj el szépen lassan mozogni, sétálni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita