Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Minden terméket imádok amit eddig rendeltem :) most viszont kérdésem lenne : a szép lábak kúracsomagot lehet-e együtt használni a visszérre való termékekkel , mármint tabletta, ivótasak ? Előre is köszönöm, tisztelettel: Kepicsné Anita

2019-07-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Nincs akadálya annak, hogy Gambe Slim® kúrádat  kiegészítsd az ERBAVEN® termékcsaláddal. Válassz egy belső kezelést (ERBAVEN® tabletta  vagy ERBAVEN®  ivótasak ) és azt egészítsd ki külső kezeléssel: napközben jöhet a 18 komponensű, hűsítő, nyugtató ERBAVEN® gél, míg estére pedig nyugodtan helyezz fel egy lassú kioldódású ERBAVEN®  tapaszt.

Sokat számíthat még a kötőszövet és érfalak erősítésben nélkülözhetetlen Szerves C-vitamin  napi adagolása is, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából hasznos, de a kollagén képzés okán is, ami egy kötőszövet erősítő fehérje.

Kérlek, ne feledd, hogy bármilyen étrend-kiegészítőt is alkalmazol, mellette az étrendi váltásnak, bőséges folyadékbevitelnek, és a rendszeres testmozgásnak is meg kell történnie, hiszen a kiegészítők, ahogy a nevük is mutatja kiegyensúlyozott vegyes étrend és életmód mellett alkalmazhatók eredményesen. 

Üdvözlettel:
Somogyi Rita