Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Milyen hatékony megoldást javasolsz fehérfolyás ellen? Írd meg, hogy mit ajánlsz és milyen mennyiségben szedjem! Köszönettel: Kata

2017-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata!

A hüvelyi folyás mögött több különböző ok húzódhat. Kérlek, keresd fel nőgyógyászod, ahol a megfelelő vizsgálatok után kiderülhet, hogy mi áll a tünetek hátterében.

Az esetek 80-90%-ban a fehérfolyást, a nagyon makacs E.coli baktérium okozza, de a kiváltó okok mögött Candida fertőzés is állhat, mindezeket pedig előidézhetik bélgyulladások, vagy akár ételallergiák is. A belekben tehát rendet kell tenni, ezt megúszni nem lehet.

Ha ez a probléma, fontos, hogy minimum 60 napos kúrára kell berendezkedni, mert a biohártya mennyiségét, nagyságát kell csökkenteni a húgyutak epitheliális sejtjein, és támogatni kell kedvező mikroflóra gyarapodását.

Ezt meg lehet oldani fehér liszt és fehér cukor nélküli diétával, emelt folyadékbevitellel, Szerves tőzegáfonya kivonattal (3x1 tabletta naponta), amihez napi 2000mg Szerves C-vitamint is fogyasztani kell. Érdemes még olyan természetes gombaölő kivonatokkal is kiegészíteni a kúrát, mint amilyen a Fitotree kapszula (2x 1 naponta, étkezés közben). 

Üdvözlettel; Rudolf Rita