Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Méregtelenítő kúrát szeretnék végezni, túlsúly, puffadás, emésztési problémák miatt. Fogyni is szeretnék. A kommentek alapján nem tudom eldönteni, hogy melyik termékeket válasszam? Több termék esetén hogyan kell azokat együtt szedni? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Viki

2019-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viki!

A puffadás és az emésztési problémák hátterében leggyakrabban a bélrendszer salakanyaggal való telítettsége, a bélflóra egyensúlyának eltolódása, illetve a máj méreganyaggal való telítettsége áll.

Éppen ezért a kúránk során olyan célzott kiegészítőket fogunk kombinálni, melyek ezeken a területeken hatnak.

1. A Puridren® gyógynövényes koncentrátum a szervezet saját tisztító munkáját fokozza. Azért is szeretem ezt a főzetet ajánlani, mert észrevétlenül megnövelhetjük vele a napi folyadékbevitelt, a bőséges folyadékfogyasztás pedig a tisztítókúra alapja. Oldj fel belőle egy kupaknyit másfél liter vízben, és idd meg egész napra elosztva öt részletben, lehetőleg étkezések előtt.

2.Ha béltisztítás, akkor Cotifibra bélradír. Fogyassz el naponta egyet reggel, éhgyomorra ebből a kivirostokat, kivipektineket és 7000 mg prebiotikus rostot tartalmazó ivótasakokból. A Cotifibra segít a bélben rekedt salakanyagok kivezetésében, és a bélflóra egészségének helyreállításában.

3. A bélflóra egyensúlyának visszaszerzése érdekében kezdj bele szinbiotikum fogyasztásába is. Tökéletes választás a Ferzym® bélflóra ampulla.

4. És ahogy említettem az elején is, nem felejtkezhetünk el a máj működésének megsegítéséről sem, amihez a máriatövis kivonatot ajánlom.

A kúraidő legyen 120 nap, és mellette ismerkedj meg a következő öt alapszabállyal is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita