Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Méregteleníteni/fogyni szeretnék. Érdeklődnék, hogy a Hepaplus Articsóka, a Natur Tanya (zöldkávébab és klorogénsav), és a DIURERBE termékeket szedhetem együtt? Ez egy megfelelő kombináció lenne? Köszönettel: Kinga

2018-09-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kinga!

Az általad felsorolt kivonatok fogyaszthatók együtt. Ahhoz azonban, hogy személyre szabottabban választhass kiegészítőket a diétás étrended mellé, többet kellene tudnom Rólad (mikori és mekkora a súlyfeleslegről van szó, hova koncentrálódik, van-e diagnosztizált betegséged, vannak-e egyéb zavaró tüneteid, pl.: emésztés, bőrpanaszok…, hány éves vagy, milyen diétát folytatsz most, mennyit mozogsz….).

Segítségedre lehet azonban fogyókúrás termékválasztónk, mely személyre szabottabban segít a megfelelő termékek kiválasztásában. Ennek leírásáét KATTINTS IDE!

Általánosan a szervezet saját salaktalanító és méregtelenítő munkáját, átfogóbban támogatja a Puridren® gyógynövényes koncentrátum, ami mellé remek választás a májtisztító és májsejt regeneráló Hepaplus articsóka kapszula. Ráadásul mindketten hozzájárulnak a fokozottabb anyagcseréhez, ami támogatja a testsúlycsökkentő diéták eredményességét.

A DIURERBE® forte tabletta  a vesék tisztítómunkáját segíti, és kiváló segítőd lehet a fogyásban, sőt a makacs narancsbőr elleni hadjáratban is. A Szerves Zöldkávébab tabletta  több oldalról is támogatja a testsúlycsökkentést, amit 50%-os klorogénsav tartalmának köszönhet. Ez a hatóanyag fantasztikus étvágycsökkentő, serkenti az anyagcserét, és szabályozza a vércukorszintet, melynek segítségével folyamatosan a zsírégető zónában tartja a tested. Fontos, hogy a zöld kávébab kivonat használatánál nem lépnek fel a kávé negatív hatásai, koffeintartalmát ugyanis folyamatosan és egyenletesen adja le, miközben Te, egész nap energikus leszel tőle. Ez az energiatöbbletet pedig szellemi és fizikai téren egyaránt megmutatkozik.

Fontos tudnod azonban, hogy a testtömeg csökkentő étrend eredményességét támogató étrend-kiegészítőkkel - ahogy azt a név is mutatja -, diétás, elsősorban szénhidrátcsökkentett étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy vagy több étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a célzott, minőségi táplálkozás, a bőséges napi folyadékbevitel, és a rendszeres testmozgás.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita