Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Melyik terméket ajánlanád 5-10 kiló súlyfelesleg leadásához? Változó korban vagyok, és úgy érzem, most minden nehezebben megy. A lapos has kúrát végigcsináltam, nekem nem segített. Plusz vizesedek is, visszérműtétem volt, de a láboedéma állandósult. A Diurebe forte sem használt. Heti 2x-3x vízhajtót veszek be, így elvagyok. De minimum 5 kg-ot jó lenne ledobni ???? Köszönettel:Anikó

2018-06-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Változó korban a hormonális rendszer egyensúlyzavara okán, valóban kicsit nehezebben gördülnek le a kilók. A leggyorsabb megoldás mindig a szénhidrátok drasztikus csökkentése, mely elven alapul az Expressz Diéta Program is. Ezt a kúrát azért szeretem ajánlani, mert a csomagban található ételek összetevőt táplálkozási szakemberek állították össze úgy, hogy azok annyi tápanyagot adnak szervezetünknek, mint ha egy 2000 kalóriás étrenden élnénk. Nyilván itt szigorú szabályok és keretek vannak, amit vagy valaki meg tudd tenni, hozni az életében, vagy sem.

Ha saját magunk számoljuk a szénhidrát bevitelt, mondjuk egy cukorbeteg diétához hasonlóan, akkor anyagcsere fokozókat szoktunk javasolni, ahol a legsikeresebb páros számodra a Puridren® és a Gambe Slim® főzet kombinációja lenne. Utóbbi nyirokkeringést fokozó összetevőivel támaszt nyújt a lábödémák csökkentésében is.

Ugyanakkor mivel változó korba léptünk, ezeket a kiegészítőket érdemes a hormonális egyensúly javítása érdekében Omega zsírsavakkal is dúsítani, mint amilyen a ligetszépe olaj kivonata, és az egyéb hidegen sajtolt olajok alkalmazása, mint például: Kendermagolaj, Szőlőmag olaj, Mákolaj, Dióolaj, Lenmagolaj, melyekből felváltva fogyassz napi 1-2 evőkanálnyit, a jobb eredmények érdekében.

Összefoglalva: változó korban a kiváltó okot, a hormonális egyensúlyvesztést is támogatnunk kell, és nem elég csak a fogyókúrára koncentrálni. Ha pedig testsúlycsökkenés, akkor célzottan az életkorunknak, problémánknak, esetleges kísérő tüneteinknek együttes ismeretében kell személyre szóló kiegészítőket választanunk. Nagyon fontos, hogy életmódunkat is mindehhez kell igazítanunk, mint testmozgás, étrend, folyadékbevitel, szellem-mentális egyensúly megteremtése.

Szeretettel:

Somogyi Rita