Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Mellemben ciszták vannak, melyekre szeretném kipróbálni a ligetszépe kivonatot. Azt olvastam erről a szerről, hogy véralvadásgátló hatással is bír. A kérdésem az lenne, hogy ha napi 100 mg. ASA-t szedek orvosi ajánlásra, a kettő megfér egymás mellett? Ezenkívül azt szeretném még kérdezni, hogy ha cisztákra szedem a ligetszépét, mennyi ideig érdemes szedni? Láttam, hogy többféle ajánlás is van erre nézve. Köszönöm előre is: Kriszti

2017-09-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Valóban, amikor emlőcisztákról van szó, akkor az elsők között szoktam ajánlani a Ligetszépe olaj  kúrát, mivel a benne található zsírsavak természetes hormonrendezők, ráadásul esszenciálisak, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem állítja elő őket, de óriási szüksége van rájuk, és azokat kiegyensúlyozott étkezéssel is, nagyon nehezen visszük be.

Ugyanakkor ezek a zsírsavak véralvadás problémákkal küzdők részére valóban csak akkor fogyaszthatók, ha azt a kezelőorvos is engedélyezi, mert pl. a Ligetszépe olaj kapszula rendszeres alkalmazásával az előírt gyógyszerek mennyiségének módosítására lehet szükség. Kérlek, mindig minden esetben konzultálj kezelőorvossal, mielőtt bármilyen étrend-kiegészítő tápanyagot alkalmaznál a gyógyszeres kezelésed mellett!

Azt is tudnod kell, hogy ciszták esetén összetettebb megoldásra van szükség, mint egy étrend-kiegészítő kúra. Ezért bemásolok Neked ide a linket, melyen keresztül részletesen olvashatod emlőcisztákkal kapcsolatos válaszunkat, amit egy kedves vásárlónknak írtunk, az ilyen esetben ajánlott kiegészítőkről és életmódbeli változásokról.

Ide kattintva olvashatod a részletes választ. >>

Üdvözlettel:

Somogyi Rita