Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Mellcisztára, és erős PMS-re ajánlottad a ligetszépe kapszulát 3 hónapos kúrában. Már az 1. hónap után éreztem a jó hatását, és most, bő 2 hónap után csupa jót tapasztalok. A ciszta visszahúzódott, az erős PMS tünetek elmúltak, és úgy veszem észre a folyadékvisszatartásra is jó hatással van, mert a ciklikus szorulás is múlni látszik. Hálás köszönet mindezért :-)) Viszont azt szeretném kérdezni, hogy ha 3 hónap után abbahagyom az alkalmazást, nem fognak újra előjönni a tünetek? Milyen időnként kellene kúrát tartani ahhoz, hogy a jó hatását folyamatosan érezhessem, élvezhessem? Vagy elég csökkenteni pl. 2 vagy 3 naponta bevenni? Lehet túladagolni, vagy esetleg éveken át is biztonságos a szedése? A további alkalmazással kapcsolatban kérem véleményedet! Köszönöm előre is! Kriszti

2017-11-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Nagy örömmel olvasom és hálásan köszönöm a visszajelzésed. A Ligetszépe olaj kapszula kúráját, nyugodtan kitolhatod 120 napig. Utána, ha tartasz egy négy hetes szünetet, újra belevághatsz egy 120 napos kúrába. Túladagolni nem tudod. Az A-vitaminból sem tartalmaz olyan mennyiséget, mellyel a túladagolás egyáltalán szóba jöhetne. Viszont az A-vitaminból az esetleges felesleget raktározza a szervezetünk. Ezért is van szükség egy-egy szünetre. Hogy esetleges A-vitamin raktárt addig felhasználja.

Valamint a szünetekre pedig minden természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítőnél, vagy a gyógyteáknál is azért van szükség, hogy a szervezeted a szünet után újult erővel tudja hasznosítani a hatóanyagokat.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita