Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Megvásároltam a Cotifibra, a Puridren termékeket méregtelenítés és a Gambeslim terméket a lábam "megsegítése" céljából. Reggel megiszom éhgyomorra a Cotifibrát, utána pedig rögtön a Gambeslimet, aztán pedig az elkészített Puridrenes vízből megiszok annyit egyszerre, amennyi jólesik (ez kb. 2 dl, a többit elosztva a nap folyamán). A kérdésem az, hogy kell-e időbeli távolságot tartani ezen termékek egymás utáni elfogyasztása között, vagy a fent leírtak szerint jó-e az elfogyasztásuk. A méregtelenítéshez elfogyasztott termékek esetében mennyi a kúra ideje? Válaszát megköszönve, üdvözlettel: K. Erika

2017-08-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves K.Erika!

Mindhárom termék esetében 60 nap a minimumkúra és 120 nap a maximumkúra, amit szükség esetén 30 nap szünet után mégegyszer megismételhetsz.

Párhuzamos alkalmazásuknál a következő fogyasztási módot javaslom. Reggel éhgyomorra indíts a Cotifibra bélradír egy tasakjával, majd 15-20 percet követően reggelizhetsz. A Puridren® koncentrátumot  étkezések után fogyaszd. A Gambe Slim® koncentrátum  fél-fél kupakját pedig nyugodtan beillesztheted a tízórai és az uzsonna elé ugyancsak 15-20 perccel.

A tízórait és az uzsonnát azért is vettem bele az étkezésekbe, mert az egészséges táplálkozás és a méregtelenítés végett is érdemes lenne ráállni a napi ötszöri étkezésre.

Sok sikert a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita