Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Megrendeltem a Diurerbe Forte és Chillishape termékeket, szeretném megkérdezni, hogy milyen termékkel/termékekkel lehetne még kombinálni, hogy a súlyveszteség illetve a méregtelenítés elinduljon. A vízfogyasztásom napi 2,5-4 liter valamint két hete elkezdődött egy intenzívebb mozgás is (2-3 alkalom / hét edzőtermi és kardio). Főleg has, csípő és felkaron van jelentős plusz, narancsbőrrel karöltve. Sajnos laktózérzékeny lettem, talán ez is fontos info lehet a termékek javaslatához. Előre is köszönöm a választ!

2019-07-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Fatime!

Tudnod kell, hogy a hasi zónát átszabni csakis a napi szénhidrátbevitel csökkentésével lehet. Ezt a CH bevitelt 180 grammra kell visszaszorítani. A vastagbél salakanyagainak gyorsabb kiűzéséhez, és a bélflóra hasznos bélbaktériumainak kolonizálásához fogyassz nagy dózisú prebiotikus rostanyagot. Ezek a rostok segítik az egyenletes vércukorszint kialakítását, az ásványi anyagok beépülését, növelik a bakteriális lebontást, felgyorsítják a bélsár távozását, és képzeld, ha megnő a hasznos bélbaktériumok mennyisége a bélflórában, akkor annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkentheti. Minden kiváltó okkal szembe szállnak, melyek az úszógumik kialakulását előidézik

Hatásukat azonban csak akkor tudják kifejteni, ha bőségesen iszol, ezért a folyadékfogyasztásra továbbra is tudatosan ügyelj. Ideális lenne a kúra alatt – ami minimum 60 nap-, 20 kilogrammonként 1 literre emelni a vízfogyasztást.

Amivel fokozhatod még a hatást az a májtisztítás. A máj mindig ludas, ha úszógumik jelennek meg és a felkarok vastagodnak. Intő jel a májtisztításra az is, ha puffadás, hasi-és gyomortájéki felfúvódás jeleit észleled, vagy éppen sehogyan sem tudsz lefogyni. Még a bőröd is ragyogóbb egy májtisztító kúra után. Valójában ezt ma már mindenkinek meg is kellene tennie, évente, prevenciós célból. Tudtad, hogy a máj gyorsan képes regenerálódni? Ha ez nem így lenne, akkor az emberiség már rég kihalt volna!

A Diurerbe® forte tabletta jó választás, hiszen ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. Sajnos a cellulitban szenvedő nőknél egyszerre nagymértékű a kollagén lebontás, a salakanyag felhalmozódás és a vízvisszatartás is.

A Natur Tanya® Chilliburner® zsírégető tabletta ennek az évnek a legnagyobb szenzációja. Egy forradalmi zsírégető, tablettánként 15 db csípős chili paprikával, és egy gyártástechnológiai szabadalommal! Hozzájárul a testsúlycsökkentéshez, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő képességével is. 

Összességében: a testtömeg csökkentő étrend eredményességét támogató célzott kiegészítők mellett, az életmódváltásra is oda kell figyelned. Ilyen a rendszeres testmozgás, a bőséges folyadékbevitel és a szénhidrátcsökkentett, de rostban gazdag, minőségi alapanyagokból álló étrend. Ezek a kiegészítők tulajdonképpen tápanyag koncentrátumok, melyekkel felgyorsítható és tartóssá is tehető minden törekvésed, de a kulcs Te magad vagy a sikerhez, ezt ne feledd. Ha a kiegészítők önmagukban képesek lennének célt érni, akkor nem nőne évről-évre az elhízottak száma. Használd őket okosan!

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita