Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.megint kérdezgetgetni szeretnélek.van egy kis lábdagadásom mert sokat ülök van egy kis bokadagadásom az állando üléstől.és van ez a terméketek a diuperte forte ki probálhatom rá? mert szedek vas kapszulát még van a kurábol..meg chella magnézium kapszulát iszom az erbaven ivotasakot kenem a lában az erbaven géllel és este tapaszt is használom.most azt szeretném kérdezni a diurerbe fortét ezek mellet ki probálhatom a dagadásra ?es az az igazság hogy a 7 honap alatt kicsit fel is szedtem most el keztem dolgozni és az állando menést nehéz megszokni. :)ajánlod nekem?mert lassan rendelnem kell tölletek és akkor már ezt is rendelném. köszönöm a válaszod czibula lászlóné ica

2019-09-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ica!

Nem látom akadályát annak, hogy Erbaven® kúrádat kiegészítsd a Diurerbe® itallal, ami természetes vízhajtó  kivonatokat koncentrál, hiszen a hatóanyagok szélesebb spektrumával még jobb eredményt érhetünk el.

Azért válaszd a Diurerbe® italkoncentrátumot, mert az felszívódás szempontjából hatékonyabb, mint a tabletta, és fogyasztásával a folyadékbeviteled is megemeled, ami kiemelkedően fontos, ha vizesedést tapasztalunk.

Mellette pedig ügyelj arra is, hogy kerüld a finomított szénhidrátokat, és hagyd el a cukrot, hiszen így nem csak a vizesedésen segíthetsz, hanem a fogyás is beindulhat.

Sok sikert kívánok!
Somogyi Rita