Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Megfogadtam a tanácsod és elkezdtem szedni a Puridren, Ferzym, Papaya konc., Hepaplus "négyest az emésztései problémákra, puffadásra, zsírmájra... Az lenne a kérdésem, hogy, ha valaki erősen túlsúlyos (110kg), akkor ugyanaz az az adagolás, ami a leírásokban szerepel? Elég ez a a"dózis"..? A másik kérdésem, hogy, ha a fenti négy táplálékkiegészítőt már szedem, akkor kiegészíthetem egy időben a következőkkel (kb. 2 óra különbséggel)? Rendeltem még Diurerbe vízhajtót, Ligetszépe oljat, Kollagén faceliftet, Híaluronsavat, Solar-t... Szedhetem ezt így mind együtt? Válaszod előre is nagyon köszönöm! Szeretettel, BariAnna

2018-06-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Úgy olvasom soraidból, hogy hatalmas elánnal csapsz bele az életmódváltásba, és ehhez csak gratulálni tudok. És még annak sincs akadálya, hogy ezeket a tápanyagokat együtt fogyaszd, de csakis akkor lesz ebből jó befektetés, ha közben nem feledkezel meg az életmódváltásról sem!

Tudnod kell, hogy a tartós sikerekhez szükség van ahhoz, hogy szépen és fokozatosan egyensúlyba kerüljön a szénhidrát csökkentett diéta, a rendszeres testmozgás, a bőséges folyadékbevitel, mert a kiegészítő tápanyagok önmagukban nem képesek tartós változást előidézni.

A Puridren® koncentrátum például remek választás egy bázikus táplálkozás kiegészítőjeként, de ha nincs változtatás az étrendben, akkor tápanyagai a meglévő zsírpárnák apasztásához hozzá sem tudnak kezdeni, mert csak a bevitt savteher és fokozott salakképződés lesz az, amit söprögetnek a hatóanyagok. Olyan ez, mint sárban dagonyázni. Ha azonban mindehhez Te is hozzáteszed a magadét, akkor képes felgyorsítani az eredményeket, sőt azokat tartóssá is tenni, illetve ha holtponthoz érsz, azon átlendíteni is.

Egy májkímélő diétához napi 5-6 étkezés a legmegfelelőbb, amikor egyszerre nem eszel többet, mint az ökölbe szorított kézfejed. Nyilvánvaló, hogy a finomított szénhidrátok kikerülnek az étrendből, helyüket pedig rostban és tápanyagokban gazdag ételek váltják fel, mint a hajdina, a köles vagy a quinoa, a saláták, és a zöldségfélék…

Arra sincs szükség, hogy dózisokat növelj! Picit igazítást azonban tenni kell a hatékonyabb felszívódás miatt az adagolásokban. Napi 5 étkezésed között fogyaszd el, egyenlő arányban elosztva a Puridren® hígításodat. Reggel éhgyomorra idd meg a Ferzym® ampullát és a fermentált Papaya koncentrátumot, illetve vedd be a DIURERBE® tablettát. Majd mindezt ebéd előtt is ismételd meg.

Ebéd és vacsora közben kell bevenni az articsóka kivonatot koncentráló Hepaplus kapszulát. Ebéd után 1 szem a SOLAR vitamin-t, és 1 szem hialuronsavat, illetve a kollagén adag egyik részét. Vacsorát követően a Ligetszépe olajat, és a Kollagén facelift® második adagját fogyasztd el.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita