Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Még egy kérdésem lenne. A Chilli Burn kapszula, mint termogenatikus zsírégető hatással van a vérnyomásra? Korábban próbáltam ilyet (nem természetes alapú) és nagyon megemelte. Köszönöm!Andi

2020-05-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

A Chilliburner® tabletta fogyasztása biztonságos, nem jár mellékhatásokkal, és nem emeli meg a vérnyomást. Ez köszönhető a szabadalommal védett gyártástechnológiának is, mely során a kapszaicin hatóanyagot pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikro gömbökbe zárnak. Ezeket a mikrogömböket sűrítik a tablettába, és így kapnak egy mikrostabil kivonatot, ami biztosítja az egyenletes hatóanyag leadást.

És mivel a hatóanyagok így több időt töltenek a béltraktusban, ez szerepet kap a hatás növelésében is, miközben elkerüljük a helyi irritációt és a hatóanyag felhalmozódást. Ha egy magazin oldalán parfümöt reklámoznak, az illatot tartalmazó csík, csak akkor lesz illatolható, ha megdörzsölöd. Ezek az illatcsíkok is mikrokapszulázottak.

Elképzelhetőnek tartom, hogy a korábban próbált kivonat nélkülözte ezt a biztonságos gyártástechnológiát, és esetleg abba koffein is került. - ez rendszerint jellemző termogenikus zsírégetőknél, és az okozhatta a problémát. A Chilliburner®- t azonban biztonsággal fogyaszthatod.

Arra azonban szeretném felhívni a figyelmed, hogyha egyébként is problémád van a vérnyomásoddal, ésgyógyszert szedsz rá, akkor bármilyen étrend-kiegészítő fogyasztása előtt ki kell kérned orvosod véleményét is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita