Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!! Másfél éve eltávolították a méhemet. Egy ideje mellfájdalommal küzdök.Előfordul,hogy két hétig is fáj a mellem. Sajnos erős hangulatváltozások is keserítik az életemet.Mammográfián jártam. Mirigyszigetet,3-5 millis.cistákat találtak. Bal mellemben egy tapintásra nem észlelhető,de uh.-n. látható csomót,amiből mitát vettek.Kóros elváltozást nem tapasztaltak. A változókorral hozták összefüggésbe a panaszaimat. Az orvos a ligetszépe olajat javasolta. Gold-Vit segíthet a panaszok csökkentésén? Előre is köszönöm a választ:Judit

2017-08-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Amennyiben a kezelőorvosod a Ligetszépe olaj kúráját javasolta, akkor a Gold-Vit A+E Ligetszépe  a legjobb választás.

Ugyanis ligetszépe olaj és ligetszépe olaj között is van különbség.

Ez a ligetszépe olaj szabadalommal védett kapszulatokban kerül forgalomba. A FlowCaps® kapszulatokba zárt zsírsavak sejtszinten szívódnak, nem oxidálódnak, és nem avasodnak. Ez azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá, azaz ellenségeinké válhatnak.

Valamint a kapszulatokban ún. pelletek úszkálnak, melyek biotint, A és E-vitamint tartalmaznak. Feladatuk a ligetszépe zsírsavainak védelme és az élettani hatás fokozása.

A kiemelésre kattintva tudsz részletesebben olvasni a termékről.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita