Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Már több mint két éve küszködöm nyaki görccsel és fejfájással, a neurológus Frontint írt fel, de én nem szeretném szedni. Állítólag a stressztől van az időnkénti erős nyaki görcs és fejfájás. Azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánlanál, hogy ezek a tünetek ne jöjjenek elő. A mikronizált citromfű tablettát ajánlanád vagy mást. Egy kis immunerősítés és koncentrációra lenne szükségem, vizsga előtt állok. És esetleg egy kis hasi súlyfeleslegre mit ajánlanál? Segítségedet előre köszönöm.

2019-05-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Renáta!

A Tiédhez nagyon hasonló panaszokkal (nyaki és vállfeszültség, fejfájás) fordult már hozzám egy kedves vendégünk. A neki adott válaszomat elérheted erre a kiemelésre  kattintva, úgy vélem az itt felsorolt kiegészítők hasznosak lehetnek a számodra is.

Az elsődleges feladat azonban mindig az, hogy feltérképezzük a stressz kiváltó okát, és igyekezzünk azt ellensúlyozni. Hidd el, ha ezt megteszed, a koncentráció is könnyebb lesz, amin még tovább javíthatsz, ha

*hidegen sajtolt kendermag olajat kanalazol, ami értékes Omega zsírsavaival támogatja memóriád és idegrendszered egészségét, és hozzájárul a BMI-index csökkentéséhez is. *illetve, ha lecitinnel  valamint
*mikronizált Gingko Biloba kivonattal, egészíted ki az étrended, hiszen az előbbi a pengeagyhoz” és zsírlebontás is hozzájárul egyszerre, míg az utóbbi a legismertebb vérkeringést serkentő kivonat, ami az agyi mikro-keringést is javítja. 

Tanulás közben figyelj arra, hogy tarts rendszeres időnként szünetet, úgy, hogy ilyenkor átmozgatod a testedet a friss levegőn. Számomra óriási siker volt, amikor felülvizsgáltam tanulási technikámat, és elkezdtem rajzos, ábrás jegyzeteket készíteni. Sokszor színes papírokat és hírességek fotóit is bevetettem a könnyebb kötések miatt, mert vizuális típus vagyok. Lehet, hogy Neked is beválik.

És van itt még valami a számodra: a Cotifibra bélradír  - egy kivirostokat és kivipektineket tartalmazó ivótasak –, ami nem csak abban fog segíteni, hogy könnyebben megszabadulj a nem kívánatos kilóktól a hasi részről, de abban is, hogy a bélflórád megtáplálásával az immunrendszered is megerősödjék. Indítsd vele a napjaidat!

Sok sikert kívánok a kúrádhoz és a vizsgádhoz is!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita