Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Már régóta szemezek a Verattiva öregedés elleni tápláló éjszakai krémmel, de még hezitálok, ugyanis nem tudom vajon nekem való lenne-? 28 éves vagyok, elkezdhetem használni vagy inkább idősebb korcsoportnak készítették a terméket? Válaszát köszönöm!

2018-10-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Diána!

Tulajdonképpen bőrünk 20 éves korunk után, szépen-lassan folyamatosan öregszik, így semmi akadálya annak, hogy 28 évesen elkezdjük ezt a folyamatot lassítani. Persze tudnod kell, hogy mindezt nem elég csak külsőleg támogatni! Belső bőrfiatalításról is beszélnünk kell, ami kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, azaz sok-sok tápanyagot, pl.: sejtvédő antioxidánsokat jelent, bőséges folyadékbevitellel, kiegyensúlyozott szellemi és mentális egészséggel, alvás-ébrenlét egyensúllyal… és még folytathatnánk, vagyis a külső kezelés az egyik szelete csupán a fiatalság tortának.

Az is tény, mint minden esetben, itt is, hogy sokkal könnyebb megelőzni a problémát, jelen esetben a ráncokat, mint eltüntetni azokat, amikor már kialakultak. 

A Verrativa® kozmetikumok izgalmasak, mert egy olyan ősi tudásra építenek, melyet már Kleopátra is ismert, és használt szépsége érdekében. Ez pedig nem más, mint a probiotikumok, vagyis azok a hasznos baktériumok, melyek pl. a bőrünk felületén is élnek. A Verrativa® termékek, közöttük az Öregedés elleni éjszakai krém  is, két szabadalommal rendelkeznek. Az egyik a PROBIOFACTOR® szabadalom, ami éppen ezeknek a probiotikumoknak a prebiotikumokkal való együttes és hatékony alkalmazásáról szól. A probiotikumok felelősek bőrünk PH-értékéért, és rugalmasságot kölcsönöznek neki, míg a prebiotikumok ezeket a probiotikumokat táplálják.

A másik szabadalom IDRALOE® névre hallgat, ami egy bioaktív koncentrátumot jelöl, melyben az Organikus Aloé Vera, antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidjeivel lett dúsítva. Az összetevők között találhatod még a hialuronsavat, amely vizet tart meg a kötőszövetekben, így szintén felelős azok fiatalságáért.

Mint láthatod, az arckrém csak természetes összetevőket tartalmaz, melyek segítségével könnyen megőrizheted bőröd rugalmasságát, feszességét.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita