Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Már használtam a Puridrent és a Cotofibrát együtt. Tanácstalan vagyok, hogy melyiket rendeljem meg, a Cotifibrát vagy a Lipo+ terméket. Az a kérdésem,hogy a Puridren hatékonyabb a Lipo+ termékkel, mint a Cotifibrával? Az az igazság, hogy nehezen tudok meginni 2x1,5 liter folyadékot egy nap. A Puridrent is 1 liter vízbe tettem, nem 1,5 literbe. De szeretnék minél jobb eredményt elérni, ezért kérdezem, hogy amennyiben a Lipo+ termékkel hatékonyabb, akkor inkább azt rendelem meg (ha így hatékonyabb, akkor igyekszem meginni azt a napi folyadékot). Még van egy kérdésem, hogy májtisztításhoz melyik terméket ajánlod a legjobban? Köszönettel: Erika

2018-03-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Igen nagyon hasonló a Cotifibra és a Lipo+ , hiszen mindkettő alapját prebiotikus rost adja.

Azonban teljesen mindegy, hogy milyen étrend-kiegészítőt vetsz be, ha nem iszol elegendő folyadékot. Főleg egy tisztító, salaktalanító kúra alatt.

A Cotifibra bélradírban a prebiotikus rost tartalom jelentősen nagyobb, 7000mg/tasak, ami a napi adag. Ezt a terméket elsősorban azoknak javasoljuk, akiket bélbetegségekkel diagnosztizáltak, ételallergiások vagy tüneteik több mint egy éve fennállnak.

Ha alakformálás a cél, illetve tüneteink, mint puffadás, szélsőséges emésztési zavarok… egy éven belüliek, akkor elegendő a Lipo+ koncentrátum is.

Érdemes odafigyelned mindkettő esetében a kúraszerű alkalmazásra. A kúraidő minimum 60, maximum 120 nap. És a kúrák között legalább 30 napos szünetet érdemes tartani.

És a kérdésedre válaszolva én most csak azért ajánlom neked a Puridren® mellé a Lipo+ kúrát, mert ez a két termék nagyon cselesen fog megtanítani a napi folyadékfogyasztás normalizálására.

Fontos, hogy külön kell őket elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Májtámogatáshoz pedig a Hepaplus articsóka kivonatot ajánlom neked. Epekövesség vagy gyanúja esetén pedig a kolinnal dúsított Máriatövis kivonatot alkalmazd a májad támogatására.

Természetesen mindkettőt kúraszerűen minimum 60, maximum 120 napos kúrák keretében.

Részletesen olvasni a termékekről a kiemelésekre kattintva tudsz. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita